Premier League revine după o pauză competițională frustrantă, cauzată de meciurile echipelor naționale. Mourinho nici nu s-a instalat bine în scaunul de manager al celor de la Spurs și a ajuns deja să rezoneze cu noi, nemulțumit fiind de oboseala acumulată de jucătorii săi în această perioadă. Doar așa se poate explica cum de o echipă condusă de el poate încasa 2 goluri. Desigur, oboseala s-a văzut în ultimele 20 de minute cu Watford și în primele 20 cu Olympiakos, deci ‘face sens’.

Probabil îndurerat de parcursul inconstant al favoriților, tunarul moderator (sau moderatorul tunar) Dan Dracea ratează a doua ediție Tackle Show la rând, așteptând probabil să analizeze, în sfârșit, o victorie a lui Arsenal. Poate după următoarea fisă, la Norwich, Dane! Glumim, evident. Dan ne-a lăsat pentru a devora o prelegere ținută de regele Gică Hagi. Nu, acum nu glumim!

Dar să ieșim din acest registru monarhic și să revenim la viețuitorii de rând. Echipa Tackle Show abordează ultima etapă din Premier League cu cel mai dinamic duo posibil – Mihai Rotariu b2b Vladimir Pagu. Cei doi (sperăm noi) au vorbit despre:

  1. Debutul cu victorie al lui Mourinho, 
  2. Reziliența lui Liverpool 
  3. Furia lui Leicester
  4. Revenirea lui City dupa victoria cu Chelsea
  5. Semi-crizele de pe bancile tehnice ale celor de la Arsenal si Everton 
  6. Meciul nebun dintre Sheffield si Manchester United 
  7. Meciurile din etapa ce urmează în Premier League.

Ca întotdeauna, vrem să rămânem prieteni așa că vă rugăm să NU pariați pe rezultatele pe care le anticipăm noi la podcast. Mai multe veți găsi în newsletter-ul de mâine. Stați prin preajmă!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *