Tackle Show

Tackle Show #69: Situația înaintea celei mai frumoase perioade din sezon

Horia Matei de la Liverpool FC România i s-a alăturat lui Dan Dracea și Mihai Rotariu pentru a discuta despre programul plin care deja a început în Premier League odată cu luna decembrie.

Perioada aceea din an fie a început, fie stă să vină, în funcție de cum vezi lucrurile. Decembrie aduce în Premier League un maraton de meciuri, iar lucrurile au început cu etapa dublă din ultima săptămână. Ca de obicei, băieții au analizat tot ce trebuie, cu Dan Dracea revenit după o perioadă de absență la microfon, alături de Mihai Rotariu și un invitat special, Horia Matei de la Liverpool FC România.

S-a povestit la început despre weekendul special pe care fanii Liverpool l-au putut trăi alături de legenda clubului, John Barnes (cu care am realizat și un interviu exclusiv), la inițiativa excelentă a Eurosport. În București, suporterii și-au putut cunoaște unul din idoli, iar Horia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Barnes, care a contribuit la un weekend foarte reușit.

Apoi, rând pe rând, s-a trecut prin clasamentul actual al Premier League. Cu bune, cu rele, cu schimbări de antrenor, cu echipe care-și depășesc condiția, cu surprize neplăcute, cu șiruri de victorii sau șiruri de înfrângeri, povești sunt la tot pasul în campionatul Angliei.

Notă: Emisiunea a fost înregistrată înainte de ultimele două meciuri ale etapei a 15-a din Premier League. Cine-ar fi bănuit că Arsenal va pierde acasă cu Brighton și că Newcastle va învinge pe Sheffield în deplasare…

Ca întotdeauna, vrem să rămânem prieteni așa că vă rugăm să NU pariați pe rezultatele pe care le anticipăm noi la podcast. Mai multe veți găsi în newsletter-ul de astăzi. Stați prin preajmă!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.
Tags

Dan Dracea

Dan Dracea este jurnalist și specialist social media. Scrie despre numeroase sporturi, inclusiv fotbal, pentru mai multe publicații și colaborează cu Tackle.ro de la finalul anului 2017. Dan este moderatorul podcastului Tackle Show.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close