Fotbalul ne oferă, uneori, momente de magie, clipe când timpul stă pe loc și doar mingea se învârte. Am trăit astfel de clipe, în studioul prietenilor de la Tanănana, unde un careu de grași ași s-a reunit pentru a înregistra un nou episod de podcast. Prieteni, Tackle Show #70 este aici!

Moderatorul a fost, ca mai mereu în ultima vreme, Dan Dracea, iar lui i s-au alăturat cei trei păstori fondatori ai Tackle.ro, adică Mihai Ianoși, Mihai Rotariu și Vlad Bogos (trimis de soția sa la magazi, să ia podcast). Am vorbit despre:

 1. Forța lotului lui Liverpool, demonstrată în rotația din ultima vreme.
 2. Echipele care gravitează deasupra zonei retrogradării, în special Bournemouth și Burnley.
 3. Frumoasa echipă a lui Leicester City și fotbaliștii ei cheie, reușind cumva să nu pronunțăm numele lui Brendan Rodgers, deși nu ne propusesem asta.
 4. Forma excelentă a lui Manchester United, care le-a bătut pe Tottenham și pe Manchester City în ultimele două etape.
 5. Schimbarile de antrenori de la Arsenal și Everton, între șansele interimarilor de a rămâne până în vară și lista de posibili înlocuitori.
 6. Explicația creșterii evidente a lui Newcastle din ultimele runde.
 7. În etapa 17 din Premier League, care se joacă în weekend, am făcut doar o incursiune scurtă, vorbind despre meciurile lui Arsenal cu Manchester City, Manchester United cu Everton și Tottenham cu Wolverhampton.

Găsești podcast-ul nostru mai sus în articol și oriunde asculți podcasturi:

Ca întotdeauna, vrem să rămânem prieteni așa că vă rugăm să NU pariați pe rezultatele pe care le anticipăm noi la podcast. Mai multe veți găsi în newsletter-ul de mâine. Stați prin preajmă!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *