După o pauză de aproape o lună, Tackle Show a revenit cu prima emisiune din 2020. Eu trecut cinci etape de Premier League, un tur de FA Cup și un tur de semifinale de EFL Cup de când nu am mai tras un podcast, așa că am avut multe de discutat și probabil nici nu le-am acoperit pe toate.

Am încercat însă să vorbim despre toate lucrurile importante, luând echipele din prima ligă din Anglia la mână. Liverpool conduce detașat și Mihai Rotariu crede în sfârșit că echipa poate să se considere campioană.

Manageri noi au venit la Arsenal, Everton, West Ham, dornici să impresioneze. Vorbim și despre ei, dar și despre problemele și soluțiile pe care le vedem la echipe din „Big 6” precum Chelsea, Manchester United sau Tottenham, al cărui fan Andrei Silion – „Salas” pentru cunoscuți – a venit la podcast direct de la Londra.

Luăm la rost și echipele de la mijlocul clasamentului, ne întrebăm cine va retrograda alături de Norwich, dar și dacă Leicester sau Chelsea vor rămâne pe poziții de Champions League.

Găsești podcast-ul nostru mai sus în articol și oriunde asculți podcasturi:

Ca întotdeauna, vrem să rămânem prieteni așa că vă rugăm să NU pariați pe rezultatele pe care le anticipăm noi la podcast. Mai multe veți găsi în newsletter-ul de mâine. Stați prin preajmă!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *