Ah… Magia cupei… Sau, poate nu? Turul 4 al FA Cup a adus lumii fotbalului englez tot felul de povești interesante, cum era de așteptat.

De la victoria răsunătoare a lui Manchester United pe un teren cum n-am mai văzut de mult timp, trecând prin obișnuitele surprize făcute de echipe din ligi inferioare, prin tot obișnuitele victorii de rutină ale echipelor din Premier League și ajungând la decizia lui Jurgen Klopp de a-și lua concediu pentru rejucarea cu Shrewsbury Town, le discutăm pe toate.

E germanul nebun, sau sunt cei care-l critică nebuni? Cum poți să nu dai gol unei echipe ca Oxford United când îl ai pe Steve Bruce pe bancă? E moral să joci atâtea meciuri pe săptămână? Dan Dracea, alături de Mihai Rotariu și Mihai Ianoși investighează.

Christian Eriksen a plecat (la Inter, haha), Arsenal și-a găsit fundaș, iar definitivarea loturilor cu care echipele de top se vor califica sau nu în Europa este pe ultima sută de metri. Vorbim și despre toate acestea, dar analizăm și șansele fiecărei echipe din Premier League de a strânge trei puncte în weekend, fiindcă cel mai tare campionat de fotbal din lume s-a întors, baby! La fel și cel mai bun podcast despre fotbal realizat într-un bloc din Piața Victoriei!

Dacă îți place podcast-ul, dă-ne un rating de 5 stele (sau orice e maxim și foarte bun) acolo unde asculți Tackle Show. Sau scrie-ne o compunere de 300 de cuvinte despre motivele pentru care îți place podcast-ul. Promitem să publicăm prima compunere pe care o primim.

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Nu uita că găsești aici toate transferurile făcute de echipele din Premier League, în ianuarie 2020.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *