Rezultatele albe din Premier League au prevestit venirea zăpezii în România. Suntem siguri de asta. Am avut  nu mai puțin de trei în etapa a 25-a a campionatului, pe lângă alte rezultate despre care nu am avut cum să rămânem indiferenți. Discutăm despre toate, dar facem și avancronica etapei 26, ciopârțită de mai marii campionatului în două bucăți. Măcar avem fotbal în weekend, nu?

Liverpool a făcut mai multe puncte într-o săptămână decât au făcut unele echipe tot anul, Tottenham a învins-o pe Manchester City cu același joc practicat și în egalul din tur, dar este acesta meritul lui Jose Mourinho? Leicester și Chelsea ne-au încântat cu un egal cu goluri destule, iar echipele din zona retrogradării au jucat meciuri în care a plouat, de asemenea, cu goluri.

Întâmplarea face ca la publicarea acestui podcast, 6 februarie 2020, să se împlinească exact doi ani de la primul podcast lansat de noi, într-o garsonieră din București. Am reușit să discutăm despre fotbal englez de 75 de ori de atunci, ceea ce pentru noi chiar reprezintă o reușită nesperată – probabil – la momentul respectiv. Vă mulțumim că ne urmăriți și sperăm să fim aici și peste încă doi ani.

Tot întâmplarea face ca niciunul dintre mine, Dan Dracea, Mihai Rotariu sau Mihai Ianoși să nu ne dăm seama de această bornă impunătoare, la momentul înregistrării, așa că în varianta audio nu există nicio mențiune despre aniversare. Puțin ciudat. Asta nu ne-a împiedicat să vorbim despre toate cele de mai sus pentru voi.

Dacă îți place podcast-ul, dă-ne un rating de 5 stele (sau orice e maxim și foarte bun) acolo unde asculți Tackle Show. Sau scrie-ne o compunere de 300 de cuvinte despre motivele pentru care îți place podcast-ul. Promitem să publicăm prima compunere pe care o primim.

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Nu uita că găsești aici toate transferurile făcute de echipele din Premier League, în ianuarie 2020.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Un comentariu la “Tackle Show #75: Ediție aniversară – doi ani de Tackle Show”