De regulă suntem patru, iar uneori trei. De câteva ori am fost doi, dar niciodată cinci. Iată, a venit însă și momentul acesta. Cu patru invitați, Dan Dracea a condus episodul #76 al Tackle Show, având în spate o formulă puternică: Mihai Rotariu, Mihai Ianoși, tot mai rar întâlnitul Vlad Bogos, dar și invitatul special Ion Alexandru.

După un weekend în care doar trei meciuri s-au jucat în Premier League, ne-am întrebat care sunt meritele lui Carlo Ancelotti pentru forma excelentă a lui Everton, care sunt meritele lui Chris Wilder pentru parcursul din acest sezon al lui Sheffield United, dacă poate o echipă nou-promovată să ajungă în Europa, dar am privit cu un ochi și spre viitor. Șase noi meciuri se joacă în weekend în Premier League, iar noi le-am analizat pe toate.

Și fiindcă ne-am propus să abordăm și subiecte noi, am abordat și subiecte noi. Am vorbit despre lupta pentru promovare din Championship, unde Leeds-ul lui Marcelo Bielsa nu mai este figura principală. Am vorbit despre venirea lui Ianis Hagi în fotbalul britanic – a fost anunțată cu surle și trâmbițe, dar merită toată atenția? Nu în ultimul rând, ascultând sfaturile voastre, am început să atingem și câteva subiecte din afara insulelor – Italia, Germania, Spania și puțin din Franța, unde am bifat cele mai fierbinți știri și rezultate.

3:33 – Analiza Everton – Crystal Palace
9:50 – Analiza Brighton – Watford
12:10 – Analiza Sheffield United – Bournemouth
22:25 – Preview Wolves – Leicester
23:42 – Preview Southampton – Burnley
25:23 – Preview Norwich – Liverpool
26:57 – Preview Aston Villa – Spurs
31:01 – Preview Arsenal – Newcastle
33:51 – Preview Chelsea – Manchester United
37:54 – Rubrica Fantasy Premier League
47:43 – Championship
56:44 – Ianis Hagi la Rangers
1:05:00 – Ligue 1
1:05:12 – La Liga
1:09:00 – Seria A
1:12:15 – Bundesliga

Dacă îți place podcast-ul, dă-ne un rating de 5 stele (sau orice e maxim și foarte bun) acolo unde asculți Tackle Show. Sau scrie-ne o compunere de 300 de cuvinte despre motivele pentru care îți place podcast-ul. Promitem să publicăm prima compunere pe care o primim.

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Nu uita că găsești aici toate transferurile făcute de echipele din Premier League, în ianuarie 2020.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Un comentariu la “Tackle Show #76: Everton, Sheffield United, Ianis Hagi și restul Europei”

  • Dorin M.
   14/02/2020 at 18:05

   Notați-mă și pe mine cu Norwich, Bournemouth și West Ham la retrogradare. Nu cred că le-a ales nimeni altcineva