Cu Vladimir Pagu alăturându-se deja-tradiționalului trio format din Dan Dracea, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși, Tackle Show a abordat în ediția 77 cel mai fierbinte subiect al momentului: suspendarea din competițiile UEFA a campioanei Angliei, Manchester City, timp de doi ani. Am discutat despre dedesubturile deciziei, ce implicații are aceasta și dacă regulamentul FFP este, într-adevăr, benefic pentru fotbal.

Ne-am mutat apoi atenția în teren, unde am analizat principalele meciuri care au avut loc weekendul trecut. Chelsea a fost învinsă din nou de Manchester United, în timp ce Arsenal și-a oprit seria de meciuri fără victorie într-un 4-0 cu Newcastle și Liverpool a înregistrat a 25-a victorie în 26 de meciuri.

Am vorbit și despre meciurile care vin în etapa a 27-a a Premier League, am dat sfaturi jucătorilor de Fantasy Premier League, iar la final am trecut prin celelalte campionate europene pe care le abordăm la Tackle Show, începând cu ce s-a întâmplat în liga secundă engleză.

Dacă vrei să asculți doar anumite segmente, le găsești aici:

05:10 – Suspendare Man City
20:15 – Analiză Arsenal – Newcastle
22:23 – Analiză Norwich – Liverpool
24:17 – Analiză Chelsea – Man Utd
32:08 – Analiză Aston Villa – Spurs
36:29 – Preview Chelsea – Spurs
40:31 – Preview Burnley – Bournemouth
41:54 – Preview Newcastle – Crystal Palace
46:09 – Preview Leicester – Manchester City
48:22 – Preview Manchester United – Watford
49:18 – Preview Wolves – Norwich
50:51 – Preview Arsenal – Everton
53:37 – Preview Liverpool – West Ham United
54:31 – Rubrică Fantasy Premier League
1:01:04 – Championship
1:05:26 – Bundesliga
1:10:11 – Seria A
1:15:00 – La Liga
1:18:05 – Ligue 1

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.