Cu Vladimir Pagu alăturându-se deja-tradiționalului trio format din Dan Dracea, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși, Tackle Show a abordat în ediția 77 cel mai fierbinte subiect al momentului: suspendarea din competițiile UEFA a campioanei Angliei, Manchester City, timp de doi ani. Am discutat despre dedesubturile deciziei, ce implicații are aceasta și dacă regulamentul FFP este, într-adevăr, benefic pentru fotbal.

Ne-am mutat apoi atenția în teren, unde am analizat principalele meciuri care au avut loc weekendul trecut. Chelsea a fost învinsă din nou de Manchester United, în timp ce Arsenal și-a oprit seria de meciuri fără victorie într-un 4-0 cu Newcastle și Liverpool a înregistrat a 25-a victorie în 26 de meciuri.

Am vorbit și despre meciurile care vin în etapa a 27-a a Premier League, am dat sfaturi jucătorilor de Fantasy Premier League, iar la final am trecut prin celelalte campionate europene pe care le abordăm la Tackle Show, începând cu ce s-a întâmplat în liga secundă engleză.

Dacă vrei să asculți doar anumite segmente, le găsești aici:

05:10 – Suspendare Man City
20:15 – Analiză Arsenal – Newcastle
22:23 – Analiză Norwich – Liverpool
24:17 – Analiză Chelsea – Man Utd
32:08 – Analiză Aston Villa – Spurs
36:29 – Preview Chelsea – Spurs
40:31 – Preview Burnley – Bournemouth
41:54 – Preview Newcastle – Crystal Palace
46:09 – Preview Leicester – Manchester City
48:22 – Preview Manchester United – Watford
49:18 – Preview Wolves – Norwich
50:51 – Preview Arsenal – Everton
53:37 – Preview Liverpool – West Ham United
54:31 – Rubrică Fantasy Premier League
1:01:04 – Championship
1:05:26 – Bundesliga
1:10:11 – Seria A
1:15:00 – La Liga
1:18:05 – Ligue 1

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *