João Vítor Roberge este un jurnalist brazilian cu aceeași pasiune ca noi: fotbalul. Povestea lui, aceea de a se îndrăgosti de fotbalul românesc, de a ne vizita țara și de a ne învăța limba după ce s-a jucat cu un prieten Football Manager este cel puțin ciudată, dar în același timp entuziasmantă.

Grație lui Ion Alexandru, care ne-a povestit în repetate rânduri de João, Tackle Show l-a invitat pe brazilian la podcast înainte să ia zborul de 20h către țara sa de origine. Alături de Dan Dracea, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși, a ieșit o discuție despre fotbal inedită.

Firește, am vorbit în special despre fotbalul brazilian, fiecare dintre noi asaltându-l pe João cu fel și fel de întrebări. Am aflat care este nivelul competiției interne din Brazilia, am aflat că joga bonito a murit, că seleção nu are o importanță cum am crede pentru brazilianul microbist, dar și care sunt jucătorii care sunt văzuți cel mai bine în țara fotbalului spectacol.

Am ajuns în partea a doua a podcastului să vorbim și despre Premier League. Liverpool doboară noi recorduri în timp ce bătălia pentru locurile europene, dar și pentru evitarea retrogradării, se intensifică.

Pe scurt, a fost probabil cel mai bun podcast făcut de noi. Te invităm să-l asculți.

 • 2:05 – povestea lui Joao. Cum, cand și de ce a ajuns în România
 • 9:07 – fotbalul in Brazilia de astazi
 • 40:45 – Analiză etapa 27 din Premier League
 • 1:11:00 – Preview etapa 28 din Premier League

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *