João Vítor Roberge este un jurnalist brazilian cu aceeași pasiune ca noi: fotbalul. Povestea lui, aceea de a se îndrăgosti de fotbalul românesc, de a ne vizita țara și de a ne învăța limba după ce s-a jucat cu un prieten Football Manager este cel puțin ciudată, dar în același timp entuziasmantă.

Grație lui Ion Alexandru, care ne-a povestit în repetate rânduri de João, Tackle Show l-a invitat pe brazilian la podcast înainte să ia zborul de 20h către țara sa de origine. Alături de Dan Dracea, Mihai Rotariu și Mihai Ianoși, a ieșit o discuție despre fotbal inedită.

Firește, am vorbit în special despre fotbalul brazilian, fiecare dintre noi asaltându-l pe João cu fel și fel de întrebări. Am aflat care este nivelul competiției interne din Brazilia, am aflat că joga bonito a murit, că seleção nu are o importanță cum am crede pentru brazilianul microbist, dar și care sunt jucătorii care sunt văzuți cel mai bine în țara fotbalului spectacol.

Am ajuns în partea a doua a podcastului să vorbim și despre Premier League. Liverpool doboară noi recorduri în timp ce bătălia pentru locurile europene, dar și pentru evitarea retrogradării, se intensifică.

Pe scurt, a fost probabil cel mai bun podcast făcut de noi. Te invităm să-l asculți.

 • 2:05 – povestea lui Joao. Cum, cand și de ce a ajuns în România
 • 9:07 – fotbalul in Brazilia de astazi
 • 40:45 – Analiză etapa 27 din Premier League
 • 1:11:00 – Preview etapa 28 din Premier League

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.