În cel mai recent episod al Tackle Show l-am invitat pe Marius Voinescu la microfon. Fan al „Diavolilor” de la Manchester United și colaborator Tackle.ro, el ne-a povestit cum s-a desfășurat din perspectiva lui derby-ul din oraș, dar și cum va lua ființă primul fan club oficial al lui United din România.

Am trecut, de asemenea, prin restul de meciuri jucate în Premier League în weekend. Liverpool este și mai aproape de titlu, în timp ce luptele pentru cupele europene și evitarea retrogradării sunt în toi. Am prefațat, apoi, și etapa viitoare din Premier League, care vine cu o surpriză din partea noastră – un concurs pe care-l organizăm cu ajutorul Eurosport. Ascultă podcastul pentru detalii.

Nu în ultimul rând, într-o perioadă în care coronavirusul a luat cu asalt lumea, dar și sportul, ne întrebăm ce urmează. Italia și-a anulat toate competițiile sportive, țara fiind pusă practic într-o imensă carantină. Alte campionate au luat măsuri mai puțin severe, dar care totuși impactează fotbalul jucat acolo. Ce urmează în Premier League? Nu știm nici noi. Putem doar să speculăm împreună.

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *