Nu sunt multe de spus despre episodul acesta al Tackle Show. Coronavirus este subiectul lunii peste tot pe unde ne uităm, iar Tackle.ro nu face o excepție. Ne-am baricadat în propriile case, am deschis un chat online și ne-am spus în mare părerile personale despre cum pandemia cu care se confruntă omenirea a înghețat sportul, și în special fotbalul pe care îl iubim.

Am vorbit despre impactul pe care îl are coronavirus asupra competițiilor ca organizare, asupra cluburilor din punct de vedere financiar, și am răspuns cum am putut la întrebările la care acum va trebui să se găsească răspuns, cumva: Va mai fi Liverpool campioană? Cum se vor decide clasamentele? Sau, vom mai avea clasamente finale în sezonul ăsta? Se va retrograda în vreo ligă? Anulăm complet sezonul? Ce se întâmplă cu cupele europene ale UEFA? Cum va arăta calendarul competițional pentru 2020/2021? Pe cine avantajează decalarea cu un an a Euro? Și așa mai departe…

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *