Chiar dacă un virus netrebnic ne-a schimbat complet viețile și ne-a făcut să avem timp pentru a ne îngrijora de necazuri mai mari decât cele care ne tulbură de obicei, ancorele normalității sunt încă acolo. Poți să le vezi, iar dacă ești cu adevărat atent, poți chiar să le auzi. În vremurile tulburi, de izolare voluntară pentru cei norocoși, ne-am adunat din nou, de la distanță, pentru un nou episod din Tackle Show.

După mai bine de doi ani de când ne-am adunat pentru prima oară pentru a înregistra un podcast despre fotbalul din Premier League, aceleași 5 voci din episodul 1 din Tackle Show revin în aceeași formulă, la microfoane.

Dan Dracea conduce dezbaterea cu Mihai Rotariu, Bogdan Gherasim, Vladimir Pagu și cu mine despre subiectul fierbinte al zilei: lipsa fotbalului.

  1. Dacă s-ar juca fotbal în luna iunie, cum ar fi corect să se încheie campionatele?
  2. Ce sezon trebuie sacrificat? Cel curent, stricat de o pandemie globală, sau următorul?
  3. De ce s-a anulat sezonul în ligile inferioare din Anglia?

Dezbatem și răzbatem prin izolare. Până revine fotbalul, dar și după aceea… vom fi aici.

Găsești Tackle Show aproximativ oriunde asculți podcast-uri, inclusiv pe Youtube. Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Link-urile menționate în episodul de săptămâna asta:

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *