Bundesliga își reia meciurile în acest weekend, cu măsuri stricte și fără spectatori în tribune. Toată lumea fotbalului va fi cu ochii pe campionatul german, așa că am vorbit și noi despre ce înseamnă această reluare a activității pe teren și ne-am dat cu părerea vizavi de subiect.

Am trecut în revistă și deciziile luate de alte campionate – Franța, Belgia, Olanda au pus punct sezonului, în timp ce Italia speră să revină, iar în România promovarea în Liga 1 se va juca la play-off.

Desigur, nu în ultimul rând, am revenit cu ultimele vești și în ce privește Premier League și fotbalul din Anglia. Se va relua? Cum se va relua? E prea devreme de spus? Discutăm toate acestea în prima ediție de după vacanța forțată în formula Dan Dracea, Mihai Rotariu, Mihai Ianoși, Vlad Bogos și Alex Avram.

Ești nebun după YouTube și îți pierzi vremea urmărind filmulețe zilnic? Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Nu în ultimul rând, te anunțăm că am început și o serie de Facebook Live-uri. Nu chiar Tackle Show, dar ceva foarte similar (i-am zis Tackle Show Online) în care vorbim la cald, live, online, despre subiectele fierbinți ale fotbalului pe care îl iubim. De regulă anunțăm aceste live-uri cu câteva ore înainte, așa că urmărește-ne pe Facebook pentru a afla totul.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *