Tackle Show #86: Pregătiri intense pentru Premier League și noutăți din Football League

E luna iunie și Premier League vine peste noi ca și când ar fi august. Trăim momente foarte ciudate, însă asta nu ne împiedică să vă amintim tot ce se întâmplă important în lumea fotbalului la Tackle Show.

Astăzi ne ocupăm de Bundesliga, un campionat care pe cât de repede a revenit în viețile noastre, se și încheie curând. Au rămas patru etape de câștigat pentru Bayern, care este de neoprit după „restart”. Povestim despre jucătorii care ar putea pleca din Germania pentru mirajul insulei care a inventat fotbalul și facem astfel tranziția către Premier League, care se întoarce chiar săptămâna viitoare. Încheiem apoi ceva mai jos în sistemul de ligi engleze, de unde veștile noi vin pe bandă rulantă. Vom mai avea fotbal în EFL sau nu? Aflați din Tackle Show.

Găsești Tackle Show aproximativ oriunde asculți podcast-uri, inclusiv pe Youtube. Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.
Show CommentsClose Comments

Leave a comment