Pentru că Tackle.ro a început din comunitatea de fani Premier League din România, mereu ne întoarcem acolo pentru inspirație și de cele mai multe ori dăm ceva înapoi. În mod normal, un curs intensiv, de 90 de minute, despre strategii pentru Fantasy Premier League ar costa 2499€.

Doar astăzi auzi cele mai importante sfaturi de la doi mari campioni din FPL: Claudiu Gheorghe și Ciprian Poloni! Gratuit. Doar la Tackle Show!

Claudiu este campionul național en-titre al României la FPL (și implicit campion en-titre al comunității noastre), iar Ciprian este lider în România în acest moment și a câștigat liga comunității în 2017 (plus locul 2 în România).

În această ediție dedicată în totalitate fotbalului din Premier League și, în special, strategiilor pentru Fantasy Premier League, moderatorul este Vlad Bogos, iar discuția curge:

 • Contextul revenirii fotbalului din Premier League într-un Regat grav afectat încă de pandemia de COVID-19;
 • Strategii posibile pentru cele 9 etape rămase de jucat din Fantasy Premier League (de la folosirea chip-urilor la riscurile calculate pe care merită să ți le asumi);
 • Ponturi pentru etapa 30 în FPL și pentru restul sezonului;
 • Răspundem numeroaselor întrebări venite de la comunitatea de fani Premier League din România.

Găsești Tackle Show aproximativ oriunde asculți podcast-uri, inclusiv pe Youtube. Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră și jumătate (de data asta), în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Sursele de informare despre Fantasy Premier League menționate în episodul de săptămâna asta:

Hai ai noștri! Jos Covidu’!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
 2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *