La vârsta de 24 de ani, orice pasionat al fotbalului și-ar dori să-l joace. Nu este însă cazul chiar pentru toată lumea, iar la Tackle Show în această săptămână avem un exemplu viu că tinerii pasionați pot îndeplini și alte roluri în sportul lor preferat.

Dragoș Căvășdan este un tânăr care după terminarea liceului în Oradea, s-a mutat în Anglia pentru a urma o carieră în antrenorat. Dragoș locuiește în Southampton, unde antrenează una din numeroasele grupe ale echipei sale de juniori, Southampton City Central Youth FC. Mai mult, în urma unei serii de evenimente desprinse parcă din filme, Dragoș îndeplinește acum și rolul de Președinte al clubului, având grijă de multe din părțile administrative ale gestionării unui club. Are doar 24 de ani.

Am stat de vorbă cu Dragoș despre parcursul său în fotbal, despre ce înseamnă să fii Președinte de club în Anglia, chiar dacă la o echipă de juniori, despre cum decurge evoluția unui junior și care sunt diferențele pe care le sesizează față de România. Cu toții am auzit de „grasroots football”, dar puțini știu cu adevărat ce înseamnă și care este complexitatea fenomenului în Anglia, iar Dragoș ne-a explicat în cele 80 de minute ale Tackle Show, cu promisiunea că se va întoarce să îl mai pistonăm cu numeroase alte întrebări și povești.

Pe Dragoș Căvășdan îl puteți găsi pe Facebook sau pe Instagram, iar despre echipa sa puteți citi mai multe chiar pe website-ul ei.

Alături de Mihai Rotariu și Mihai Ianoși, am trecut în acest episod de podcast și prin lupta pentru locul 3 și câteva idei despre ultimele patru etape ale Premier League, care încă poartă o miză mare pentru unele echipe.

Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm, Google Podcasts sau chiar YouTube.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, pe e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm, Google Podcasts sau chiar YouTube.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *