În codru, la ceas de seară,
Cerbii la izvor coboară.
Și beau apă și mugesc,
La podcast se înfrățesc.

Plin de entuziasmul specific gospodarului ardelean, Dan Dracea a lansat convocarea la un nou episod de podcast Tackle Show, la ceas de seară „Azi poate cineva?„. Cerbul tânăr al redacției, Mihai Ianoși, dar și tatăl-cerb Vlad Bogos au răspuns chemării și așa se face că putem prezenta astăzi episodul aproape 90 din podcast-ul nostru.

Această ediție, dedicată ascultătorilor din comunitatea de fani Premier League din România a fost construită pe baza întrebărilor primite pe Facebook despre prima săptămână de fotbal după revenirea fotbalului

 1. Arsenal: Cum va trece Arsenal peste accidentarea lui Leno? Cum interpretăm contractele prelungite pentru David Luiz, Cedric Soares și Jose Pablo Mari? Și până la urmă… CARE e marea problemă a Tunarilor?
 2. Manchester United: Ce fotbalist vândut de Manchester United în ultimii ani ar putea regreta fanii? Va reveni portarul Dean Henderson pe Old Trafford, după două sezoane de succes la Sheffield United?
 3. Tottenham: Investiții au fost… dar fac fotbaliștii aduși de club diferența?
 4. Manchester City: Pot câștiga Liga Campionilor elevii lui Guardiola?
 5. Newcastle: Ce fotbaliști ar trebui să urmărească echipa după ce va fi prelută de o companie a guvernului Arabiei Saudite?
 6. Lupta pentru supraviețuire: Ce echipe merită să rămână în Premier League și de ce o să jelim retrogradarea lui Bournemouth?

Găsești Tackle Show aproximativ oriunde asculți podcast-uri, inclusiv pe Youtube. Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Ți-a plăcut podcast-ul? Sau poate te-a enervat, Salas?  Lasă-ne un comentariu și va fi mai bine (sau mai enervant) data viitoare.

Hai ai noștri!

[liker]

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, pe e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple Music, Spotify, Anchor.fm, Google Podcasts sau chiar YouTube.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *