Tackle Show
Trending

Tackle.ro și IonAlexandru.ro lansează Tackle Show de Mondial

Tackle și blogul sportiv IonAlexandru.ro colaborează pe durata Mondialului pentru a analiza audio a competiției

Tackle Show de Mondial este o ediție specială, de vară (i-am putea spune), în care echipele Tackle.ro și IonAlexandru.ro își reunesc eforturile pentru a analiza competiția care debutează azi în Rusia.

Așadar, primul episod al podcastului, dedicat Campionatului Mondial, coincide ediția cu numărul 17 din Tackle Show.

În acest episod, gazdele Mihai Rotariu și Ion Alexandru îl au ca invitat pe Mihai Mironică, jurnalist și comentator sportiv cu mare experiență și o vastă cunoaștere a fotbalului internațional.

Astfel, în studio-ul prietenilor de la Tanănana acest trio inedit a analizat fiecare echipă calificată la Campionatul Mondial 2018 din Rusia, prin perspectiva șanselor de a merge mai departe, în șaisprezecimi.

Au existat câteva opinii contrastante, dar și multe amintiri comice din fotbal, pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

La final, băieții au mai oferit câteva predicții-bonus, cu privire la titlul de golgheter și posibila câștigătoare a trofeului.

Audiție plăcută și nu uitați….ne poți contrazice numai după ce asculți episodul 17 din Tackle Show, fie aici, fie pe Soundcloud!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Tags

Mihai Rotariu

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid sau AS Roma. Consultant în cybersecurity, iar în timpul liber DJ, dătător cu părerea în ale sportului și puternic pasionat de cinematografie. Ar mai fi, dar în viață mai tre' să fii și modest ;)

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close