Tackle Show de Mondial este o ediție specială, de vară (i-am putea spune), în care echipele Tackle.ro și IonAlexandru.ro își reunesc eforturile pentru a analiza competiția care debutează azi în Rusia.

Așadar, primul episod al podcastului, dedicat Campionatului Mondial, coincide ediția cu numărul 17 din Tackle Show.

În acest episod, gazdele Mihai Rotariu și Ion Alexandru îl au ca invitat pe Mihai Mironică, jurnalist și comentator sportiv cu mare experiență și o vastă cunoaștere a fotbalului internațional.

Astfel, în studio-ul prietenilor de la Tanănana acest trio inedit a analizat fiecare echipă calificată la Campionatul Mondial 2018 din Rusia, prin perspectiva șanselor de a merge mai departe, în șaisprezecimi.

Au existat câteva opinii contrastante, dar și multe amintiri comice din fotbal, pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

La final, băieții au mai oferit câteva predicții-bonus, cu privire la titlul de golgheter și posibila câștigătoare a trofeului.

Audiție plăcută și nu uitați….ne poți contrazice numai după ce asculți episodul 17 din Tackle Show, fie aici, fie pe Soundcloud!

https://soundcloud.com/podcasting-romania/tackleshow-17-cine-va-castiga-cupa-mondiala-din-rusia

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.