Tackle Show

Podcast Tackle Show de Mondial – analiza optimilor și ce așteptăm în sferturi la Campionatul Mondial

Rusia șochează Spania, Franța execută letal Argentina, Belgia aproape de dezastru și Anglia câștigă în premieră la penalty-uri

Am ajuns la cel de-al douăzecilea episod din podcastul săptămânal Tackle Show (episodul 5 din Tackle Show de Mondial), o ediție care a coincis cu finalul optimilor de la turneul final disputat în Rusia.

Așadar, pentru această ediție ne-am propus să  facem o analiză a meciurilor disputate în această fază a competiției mondiale. Ulterior, am pus lupa pe cele 4 meciuri care urmează să se dispute în faza sferturilor de finală.

Invitații gazdei Mihai Rotariu pentru podcastul Tackle Show de Mondial sunt:

  • Dan Ștefănescu  comentator și jurnalist sportiv cu o experiență de peste 15 ani, pe care îl puteți regăsi pe DigiSport sau pe danstefanescu.ro. Fan al Italiei, s-a convertit în cocoș galic pentru Campionatul Mondial din Rusia.
  • Andrei Tănase, 21 de ani, autor al unor analize tactice excelente pentru ionalexandru.ro. Fan al Franței, la rândul său.
  • Ion Alexandru, comentator sportiv la ProTV și promotor al sportului pe blogul IonAlexandru.ro. Fan Columbia.

Tackle Show de Mondial este înregistrat în seara de miercuri, 4 iulie, în studioul Tanănana, un radio cu muzică mișto și oameni buni, pe care vă recomand să-l ascultați online aici sau pe 92.7 FM în București (merge și în țară, vedeți detaliile pe site).

Poți asculta Tackle Show de Mondial direct pe Soundcloud sau folosind player-ul de mai sus, așa că pune-ți căștile și caută motive să ne contrazici!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League, la Mondial și nu numai.

Tags

Mihai Rotariu

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid sau AS Roma. Consultant în cybersecurity, iar în timpul liber DJ, dătător cu părerea în ale sportului și puternic pasionat de cinematografie. Ar mai fi, dar în viață mai tre' să fii și modest ;)

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close