Podcast Tackle Show de Mondial – analiza optimilor și ce așteptăm în sferturi la Campionatul Mondial

Am ajuns la cel de-al douăzecilea episod din podcastul săptămânal Tackle Show (episodul 5 din Tackle Show de Mondial), o ediție care a coincis cu finalul optimilor de la turneul final disputat în Rusia.

Așadar, pentru această ediție ne-am propus să  facem o analiză a meciurilor disputate în această fază a competiției mondiale. Ulterior, am pus lupa pe cele 4 meciuri care urmează să se dispute în faza sferturilor de finală.

https://soundcloud.com/podcasting-romania/tackle-show-20

Invitații gazdei Mihai Rotariu pentru podcastul Tackle Show de Mondial sunt:

  • Dan Ștefănescu  comentator și jurnalist sportiv cu o experiență de peste 15 ani, pe care îl puteți regăsi pe DigiSport sau pe danstefanescu.ro. Fan al Italiei, s-a convertit în cocoș galic pentru Campionatul Mondial din Rusia.
  • Andrei Tănase, 21 de ani, autor al unor analize tactice excelente pentru ionalexandru.ro. Fan al Franței, la rândul său.
  • Ion Alexandru, comentator sportiv la ProTV și promotor al sportului pe blogul IonAlexandru.ro. Fan Columbia.

Tackle Show de Mondial este înregistrat în seara de miercuri, 4 iulie, în studioul Tanănana, un radio cu muzică mișto și oameni buni, pe care vă recomand să-l ascultați online aici sau pe 92.7 FM în București (merge și în țară, vedeți detaliile pe site).

Poți asculta Tackle Show de Mondial direct pe Soundcloud sau folosind player-ul de mai sus, așa că pune-ți căștile și caută motive să ne contrazici!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League, la Mondial și nu numai.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment