Tackle Show

Tackle Show, episodul 1. Transferurile iernii din Premier League în primul podcast de fotbal din România!

Tackle.ro a fost, încă din prima zi, despre texte scrise pentru oameni, nu pentru motoare de căutare, despre informații, nu despre sete de click-uri, și despre zeul Fotbalul, prioritar în fața oricărui can-can. După un an și jumătate de scris, am simțit că e vremea să încercam și o altă formă de conținut, păstrându-ne ochii pe fotbal, așa că azi vă prezentăm primul episod din Tackle Show, un podcast despre fotbalul englez, primul în limba română chiar! Așadar, intră în scenă Tackle Show, episodul 1!

Scenariul primului episod din Tackle Show

  • 4 oameni pasionați de fotbal, în jurul unei mese presărate cu beri reci și cu un microfon în mijloc.
  • Subiectul ales pentru prima ediție a fost unul de sezon: transferurile făcute în Premier League în ianuarie 2018.
  • Cititorii Tackle.ro au fost alături de noi și ne-au lăsat întrebări pe pagina de Facebook, iar noi le-am răspuns în podcast (pe la minutul 29 încep întrebările).

Cine sunt cele 4 voci ale primului episod din Tackle Show?

Unde puteți asculta Tackle Show, episodul 1?

Tackle Show e pe Soundcloud și pe Youtube, așa că n-ar fi motive serioase să nu ne ascultați. În plus:

Dacă asculți Tackle Show,

La birou sau în metrou,

Afli tot ce-ți trebuie,

Așa că… distribuie!

Avem deja înregistrat și al doilea episod din Tackle Show, pe care-l vom publica, cel mai probabil vineri, pentru că acolo facem o scurtă avancronică a etapei 27 din Premier League (vorbim de North London Derby, Spurs vs Arsenal, în primul rând) și facem pronosticuri extrem de precaute pentru reluarea cupelor europene, care se întâmplă săptămâna viitoare.

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai. Abonează-te la newsletter-ul nostru, cu recomandări de articole din fotbal și program de fotbal la TV pentru weekend, livrat în fiecare vineri!

Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close