Finalul de sezon în Anglia, business-end-ul din Premier League a sosit și doar Tackle Show poate desluși ce urmează în cele 10 zile rămase din stagiune. Știm campioana, știm două echipe virtual-retrogradate, așa că ce ar mai fi de văzut? Avem o oră de podcast în care discutăm exact despre asta:

În studioul Tanănana, am vorbit cu Dan Dracea, paragrafist în domeniul sportului și Mihai Ianoși, președintele fan-clubului Shane Cojocărel din România, despre:

  1. Cine se mai poate salva din Premier League;
  2. Ce jucători de la echipele care vor retrograda sunt suficient de buni pentru a rămâne în Premier League;
  3. Etapa 37 din Premier League și restanțele care se joacă săptămâna viitoare;
  4. Răspundem întrebărilor prietenilor noștri de pe Facebook și atingem subiectul promovării din Championship, care se decide în weekendul care urmează.

Ne poți contrazice numai după ce asculți episodul 14 din Tackle Show, fie aici, fie pe Soundcloud.

Articolele menționate în podcast:

  1. The Premier League teams’ ineptitude index 2017-18 (de la Dan Dracea, viitor paragrafist și podcaster la the Guardian)
  2. Odă lui Tony Pulis.

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *