Etapa 38 din actuala stagiune a campionatului englez marchează un final de sezon atipic în Premier League. Atipic pentru că nu mai există nicio miză reală în ultima rundă, dar asta nu înseamnă decât că începe perioada de transferuri și… inevitabil, Tackle Show! Episodul 15, înregistrat în studioul Tanănana:

Mihai Rotariu moderează episodul 15 din Tackle Show și, alături de Mihai Ianoși, îl are ca invitat pe Octavian Dobre , fan Liverpool care-și spune povestea pasiunii pentru Cormorani și pentru fotbalul din Premier League.

Se discută ultima etapă din sezonul de Premier League în care Manchester City a bătut toate recordurile, în timp ce Liverpool a ajuns în finala Ligii Campionilor, iar Arsenal încheie era Arsene Wenger. Băieții discută și despre transferurile probabile în Premier League și răspund la întrebările prietenilor Tackle.ro de pe Facebook.

Recomandarea de a contrazice învățăturile podcast-ului Tackle Show rămâne valabilă, trebuie doar să asculți episodul 15 din Tackle Show, mai sus, sau < href="https://soundcloud.com/podcasting-romania/sets/tackle-show-podcast-de-fotbal"> pe Soundcloud.

Săptămâna viitoare, joi, ne auzim la Eurosport Stream Team, la ora 18:00. Până atunci, bucurați-vă de ultima etapă din Premier League duminica asta!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *