Tackle Show

Tackle Show, episodul 4. Echipele calificate în sferturile Ligii Campionilor și weekend-ul derby-urilor Londra-Manchester

Seara de miercuri tinde să devină una specială pentru mine și colegii mei, pentru că atunci înregistrăm podcast-ul nostru de fotbal englez. Tackle Show, episodul 4, a luat ființă în studioul Radio Tanana, miercuri seara, înainte de ultimele meciuri din Liga Campionilor (Sevilla – Mananchester United 0-0 și Șahtior – AS Roma 2-1) și, având o listă de subiecte foarte lungă, ne-a ieșit o înregistrare de o oră și jumătate!

Despre ce am vorbit în episodul 4 din podcast-ul Tackle Show?

  1. Optimile din FA Cup au adus o mare surpriză: eliminarea lui Manchester City în fața lui Wigan! În plus, Tottenham are nevoie de rejucare cu Rochadale, ultima din a treia divizie. Vorbim despre toate meciurile din optimile celei mai vechi competiții fotbalistice a lumii.
  2. Liga Campionilor a revenit cu turul optimilor și avem deja câteva echipe virtual calificate: Liverpool, Manchester City și Bayern Munchen. Comentăm și remiza lui Chelsea cu Barcelona și șansele lui Tottenham în returul cu Juventus, care se va juca pe Wembley. Începe la minutul 19:40.
  3. În League Cup se joacă finala duminica asta. Prefațăm duelul dintre Arsenal și Manchester City, începând de la minutul 33:50.
  4. Avancronica etapei 28 din Premier League, care începe la  , și în care ne concentrăm pe derby-ul rundei: Manchester United – Chelsea.
  5. Noul contract de televizare, care va schimba orele la care se joacă fotbal în Premier League va avea un puternic impact asupra suporterilor care merg des la stadion în Anglia. Costi Soare ne expune perspectiva unul fan român al lui Burnley, care trăiește în UK și care merge la stadion în fiecare weeked și nu doar la echipa pe care o susține! Îl puteți asculta de la minutul1:02:03.
  6. Răspundem întrebărilor lăsate de prietenii Tackle.ro pe Facebook 1:14:22.

Abonează-te la newsletter-ul nostru, cu recomandări de articole din fotbal și program de fotbal la TV pentru weekend, livrat în fiecare vineri!

Echipajul Tackle care a descins în studioul Tananana a fost compusă din doi veterani ai podcast-ului, Dan Dracea și Vlad Bogos, alături de care intră în scenă unicul fan Newcastle din România și autor de calibru pe Tackle.ro, Mihai Ianoși.

Ne puteți contrazice doar după ce ne ascultați. Pe Soundcloud sau direct din acest articol.

Abonează-te la newsletter-ul nostru, cu recomandări de articole din fotbal și program de fotbal la TV pentru weekend, livrat în fiecare vineri!

Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close