Tackle Show a ajuns la ediția de podcast 11, una în care gazda provizorie a show-ului, Mihai Rotariu, are ca invitați doi fani Arsenal, fini cunoscători ai fotbalului mondial și poate chiar galactic: Dan Dracea și Adrian Dinu.

Miercuri seara, în studio-ul prietenilor noștri de la Tanănana, cei trei campioni ai aruncatului cu privirea și datului cu părerea iau în semi-serioasă dezbatere…

  • triumful lui Liverpool și a Romei din Champions League,
  • cele 14 meciuri din etapa 34 a Premier League și…
  • oferă răspunsuri pertinente întrebărilor prietenilor de pe Facebook.

Podcast-ul Tackle Show este disponibil pe Soundcloud. Pașii sunt simpli: asculți, ne contrazici, ne lași opinii în comentarii sau dai un share să ne asculte și alții, rămânem prieteni oricum. Audiție plăcută!

PS: Le mulțumim prietenilor de la Tanănana pentru că ne pun la dispoziție studioul lor de radio în fiecare săptămână!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid, AS Roma sau Utah Jazz. Sunt om de comunicare care a ajuns să lucreze și să fie pasionat de cybersecurity, deși a absolvit științe politice. Ce ar mai fi de zis?! Am fost unul dintre băieții care au pus bazele proiectului Tackle, dar am și alte pasiuni. Pe lângă Tackle, alături de câțiva prieteni am lansat proiectul de muzică electronică Deep House Bucharest. Altfel, îmi place să am și să împărtășesc opinii, ca orice român, dar mă limitez la ceea ce pot procesa și documenta. Nu am o părere despre studii medicale, de exemplu...

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *