Tackle Show

Tackle Show podcast 11 – despre calificările spectaculoase ale Romei și Liverpool în Champions League și etapa următoare din Premier League

Sferturile Champions League și etapa 34 din Premier League la putere în podcast-ul de fotbal Tackle Show.

Tackle Show a ajuns la ediția de podcast 11, una în care gazda provizorie a show-ului, Mihai Rotariu, are ca invitați doi fani Arsenal, fini cunoscători ai fotbalului mondial și poate chiar galactic: Dan Dracea și Adrian Dinu.

Miercuri seara, în studio-ul prietenilor noștri de la Tanănana, cei trei campioni ai aruncatului cu privirea și datului cu părerea iau în semi-serioasă dezbatere…

  • triumful lui Liverpool și a Romei din Champions League,
  • cele 14 meciuri din etapa 34 a Premier League și…
  • oferă răspunsuri pertinente întrebărilor prietenilor de pe Facebook.

Podcast-ul Tackle Show este disponibil pe Soundcloud. Pașii sunt simpli: asculți, ne contrazici, ne lași opinii în comentarii sau dai un share să ne asculte și alții, rămânem prieteni oricum. Audiție plăcută!

PS: Le mulțumim prietenilor de la Tanănana pentru că ne pun la dispoziție studioul lor de radio în fiecare săptămână!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Mihai Rotariu

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid sau AS Roma. Consultant în cybersecurity, iar în timpul liber DJ, dătător cu părerea în ale sportului și puternic pasionat de cinematografie. Ar mai fi, dar în viață mai tre' să fii și modest ;)

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close