Știrea deja s-a propagat în toată presa sportivă din România și a penetrat chiar și canalele din Anglia: Adi Popa, extrema dreapta a Stelei, s-a transferat la Reading, echipa de pe locul 3 din Championship (la final de ianuarie 2017).

Micuțul și rapidul jucător se află la prima experiență în afara campionatului românesc (unde a mai trecut pe la Gloria Buzău și Concordia Chiajna) și a acceptat provocarea de a juca în Championship, probabil cea mai crâncen disputată divizie secundă din lume. 28 de ani are Adi Popa și în cele 210 meciuri jucate pentru Steaua/FCSB, a înscris 25 de goluri și a pasat decisiv pentru alte 46. În 23 de meciuri pentru naționala României, a înscris 4 goluri.

Primul interviu al lui Adi Popa la Reading Football Club a fost o plăcută surpriză pentru fani: românul a ținut bine discuția în engleză și a fost foarte sincer, subliniind de mai multe ori cât de dornic este să joace pentru echipa condusă de o legendă a lui Manchester United, olandezul Jaap Stam.

Adi Popa este, în acest moment, singurul jucător român din Championship, a doua divizie engleză. Din păcate, nicio televiziune din România nu transmite această competiție.

Sursa interviului: Site-ul oficial al lui Reading FC.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.