Știri

În acest weekend are loc Adunarea Națională Arsenal România Supporters Club

În rândul microbștilor români pasionați de  fotbal britanic, fanii Arsenal sunt binecunoscuți pentru ardoarea și entuziasmul lor când vine vorba de echipa de suflet. Evident, pasiunea pentru tunari i-a adus laolaltă și astfel aluat naștere Arsenal România Supporters Club, organizație afiliată și recunoscută oficial de către Arsenal FC.

În acest weekend suporterii din România ai tunarilor organizează cea de-a V-a ediție a Adunării Naționale. Evenimentul va avea loc la București, între 17 și 20 noiembrie.

Cine este Arsenal România Supporters Club?

Numită în continuare Asociaţia, Arsenal România Supporters Club (ARSC) este o organizaţie non-profit înfiinţată în anul 2010 şi recunoscută oficial de către Arsenal Football Club, în toamna anului 2013. Fan-clubul are 150 de membri cotizanți si peste 3000 de simpatizanți, iar la acest eveniment sunt așteptați peste 150 de fani din toată țara.

Primele întâlniri ale fan-clubului au avut loc în Bucureşti, în toamna anului 2010. Concomitent, a început să prindă contur şi comunitatea suporterilor de la Cluj. Până la această oră în România, ARSC este prezentă în zece oraşe cu comunităţi locale, intitulate branch-uri: Cluj Napoca, Târgu Mureş, Satu Mare, Timişoara, Ploieşti, Braşov, Iaşi, Piatra Neamţ, Craiova, Galaţi.

ARSC este în acelaşi timp şi organizatorul oficial, al crosului caritabil anua  ‘Be Gunner Be a Runner’ afiliat celui organizat de ‘The Arsenal Foundation’.

Pentru mai multe informaţii vă invităm sa vizitaţi arsenalromania.ro și pagina de Facebook a branch-ului.

Activități

Cu prilejul acestui eveniment festiv, Arsenal România invită toți tunarii și iubitorii fotbalului englez pentru sărbătorirea primilor șapte ani de activitate ai ARSC!

În agenda programului aniversar de la București vor exista proiecții speciale de filme documentare despre istoria clubului londonez, un turneu de minifotbal, un concurs interactiv de tip quiz, un campionat de e-sports și nu în ultimul rând, vizionarea live a North London Derby, partidă programată sâmbătă la prânz în etapa a XII-a a Premier League.

De asemenea, la cea de-a V-a Adunare Națională și-au anunțat prezența și membrii branch-urilor ARSC din Cluj Napoca, Piatra Neamț, Brașov, Satu Mare, Constanța, Ploiești, Timișoara, Craiova, Galați și Iași.

Ca în fiecare an, lună și săptămână, casa activităților ARSC din București va fi Mojo Music, de pe strada Gabroveni, nr. 14 – Centrul Vechi, vizavi de Hanul Gabroveni.

PARTENERI: MOJO MUSIC | BENQ ROMÂNIA | PLAYSTATION ROMÂNIA | PHILIPS TV ROMÂNIA

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League.

Abonează-te la newsletter-ul Tackle.ro pentru a primi, de două ori pe săptămână, articole bune de citit din lumea fotbalului, pe e-mail.

 

Tags

Mihai Rotariu

Pasionat de Liverpool din copilărie, probabil din același masochism care mă face să fiu fan Rapid sau AS Roma. Consultant în cybersecurity, iar în timpul liber DJ, dătător cu părerea în ale sportului și puternic pasionat de cinematografie. Ar mai fi, dar în viață mai tre' să fii și modest ;)

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close