Special

Bankers Cup – un proiect susținut de Tackle.ro

Ce legătură există între proaspătul “catalan” Philippe Coutinho și un puști care se chinuie să-i imite jongleriile brazilianului, undeva prin, să zicem, Oltenița? Ambii vorbesc aceeași limbă, deși doar unul dintre ei a văzut Copacabana. Cum așa? Fotbalul o limbă universală a umanității, pe care oricine poate folosi pentru a vorbi despre bucurie. Nu vă-ngrijorați, avem și informații concrete în acest articol pentru că vorbim despre Bankers Cup.

În februarie 2018, niște oameni buni pun la cale o competiție de fotbal pentru amatori, pe terenuri restrânse pentru că e dedicată oamenilor din instituțiile de creditare, audit, leasing și bănci. Nu se cheamă Bankers Cup degeaba…

Prima ediție se va juca într-un format tip cupă, în care 9 echipe* se vor bate, timp de două zile, pentru un trofeu și asta nu e tot, pentru că BC va susține o cauză socială, mai precis tinerii care își doresc sa ajungă fotbalisști, dar sunt ținuți în loc de diverse dificultăți financiare reduse. Vor primi echipament sportiv pentru a putea face un pas în plus spre visul lor.

Cine susține Bankers Cup? Cum poți TU susține Bankers Cup?

Orice echipa care participă aduce un plus, crescând valoarea produselor oferite către acesti copii. Ai prieteni pasionați de fotbal și care lucrează în instituții financiare? Adu-i la Bankers Cup!

Sponsorizările de orice fel sunt bine venite, nu doar pentru cauză, ci și pentru competiție: reducerea costurilor competitii ar însemna, în mod similar, bani în plus alocați cauzei. Vrei să susții cumva comepetiția? Ia legătura cu organizatorul!

DentalZen, Romvac România, Trofeea.ro, Acerbis România, Taxify, urbanbike.ro și Ruj pe bară susțin Bankers Cup, proiectul inițiat de Silviu Popescu și ONG-ul său. Organizatorii au o experiență de peste 3 ani în organizarea unor evenimente similare, organizând sub numele de Golden Ball League București și Golden Ball League Oltenița peste 15 competiții unde au participat mai mult de 1000 de vorbitori ai limbii fotbalului.

Tackle.ro susține Bankers Cup purtând mesajul competiției pe aripile Intenetului, pentru că fotbalul e pentru noi toți, de la Coutinho la copilul din Oltenița.

* 3 grupe de câte 3 va fi formatul, iar câștigătoarele grupelor și echipa cu cea mai bună linie de clasament de pe un loc doi, vor merge în semifinale. Vor fi oameni din bănci, se descurcă la calcule, nu vă faceți griji!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League și nu numai.

Tags

Tackle

Grupul de fani Premier League România a fost fondat în Mai 2015, când o mână de oameni entuziaști și-au unit forțele pentru a aduce publicului din România analize, știri despre echipe, transferuri și rezultatele cluburilor din Premier League. Acolo a început Tackle.ro.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close