București, 13 decembrie, 2018 – Un meci de fotbal aduce față în față două echipe și, analizând toate interviurile fotbaliștilor, fiecare dintre cele două echipe își dorește mai mult victoria. Dar există anumite momente când fotbalul din teren e pus pe pauză, iar rivalitatea se transformă în prietenie. Așa se va întâmpla și duminică, când suporterii din fancluburile din București vor pune peste tricourile favorite haina lui Moș Crăciun. Motivul întâlnirii sunt 100 de copii din Satul Pietriceaua, judetul Prahova, care știu de fotbal mai mult din curtea școlii, decât de la televizor. Pentru că mulți dintre ei nu au TV. Iar de Moș Crăciun știu mai mult din povești decât din sentimentul trăit în dimineața Crăciunului, când de obicei copiii găsesc cadouri sub brad.

Poate Crăciunul acesta va fi diferit pentru ei și poate noi vom fi „vinovații” pentru momentul acela de magie.

CHARITY QUIZ NIGHT – CHRISTMAS WITH FOOTBALL FANS este o inițiativă a fan-cluburilor din București:

Aceștia își unesc forțele pentru o seară, pentru a face fapte bune. Comunitățile de suporteri din București își dau întâlnire duminică, 16 decembrie, de la ora 20:00, pe Strada Gabroveni, numărul 14, pentru a participa la un concurs QUIZ, caritabil.

Tematica lui va fi FOTBALUL. Iar pașii înscrierii sunt următorii:

  1. Vorbești cu prietenii tăi și vă faceți echipă de minim trei jucători și maxim șase.
  2. Trimiți mesaj scris către roxana@arsenalromania.ro care trebuie să conțină numele participanților împreună cu numele fanclubului pe care îl reprezintă. Dacă nu ești înscris în mod oficial într-un fanclub, trebuie doar să scrii ce echipă susții.
  3. Dacă nu ai timp să-ți faci acum echipă, înscrie-te singur și, în limita locurilor disponibile, se vor face echipe înainte de începerea QUIZ-ului

În seara concursului, accesul se va face în baza unei donații de minim 20 LEI. Toți banii strânși în urma acestui eveniment vor fi folosiți pentru ajutorarea elevilor școlii generale din Satul Pietriceaua, judetul Prahova. Orice suporter este binevenit pentru a oferi un zâmbet înainte de Crăciun elevilor din Pietriceaua.

Dacă nu poți ajunge la acest quiz și dorești totuși să oferi ajutor de sărbători elevilor poți face donații* în contul RO18RNCB0084137964800001, beneficiar – Asociaţia Arsenal România Supporters Club, banca BCR București – CIF 32204173
*Te rugăm să specifici în Ordinul de transfer bancar “DONAȚIE PIETRICEAUA”.

Așa că, dacă duminică ai chef de fapte bune, te așteptăm la QUIZ. Unde, indiferent de echipă, ne dorim victoria lor, celor la care fotbalul ajunge mai des decât Moș Crăciun. Hai să fie altfel acum. De Boxing Day, ei chiar să simtă frumusețea Crăciunului.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *