Weekend-ul de fotbal care urmează debutează chiar de vineri seara, cu derby-ul etapei. Se ciocnesc atunci doi dintre antrenorii de la care fanii fotbalului englez așteaptă evoluția tactică de care Premier League are nevoie, neamțul Klopp și italianul Conte.

Programul complet al transmisiunilor TV pentru România este următorul:

  1. Chelsea vs Liverpool, vineri, de la 22:00, pe Eurosport 1. Lipsa fotbalului european de pe Stamford Bridge și de pe Anfield, două stadioane obișnuite cu lumina reflectoarelor din mijlocul săptămânii, face ca vineri seara să se poată juca derby-ul etapei. Chelsea n-a mai câștigat, în campionat, cu Liverpool, de aproape doi ani, dar e neînvinsă în acest sezon și David Luiz va redebuta pentru albaștri. Klopp nu-l are pe Emre Can și nici Sakho nu e disponibil (nici n-ar fi fost titular dacă era, dar banca e mai subțire fără el), dar Firmino, Coutinho, Mane, Sturridge, Lallana și Origi sunt toți disponibili, ceea ce anunță încă un meci cu goluri pentru seara de vineri.
  2. Manchester City vs Bournemouth, sâmbătă, de la ora 17:00, pe Eurosport 1. Un 1 mai solist de atât e greu de conceput. City merge perfect, cu 7 victorii din 7 meciuri oficiale jucate. Aguero e încă suspendat, dar a punctat pauza de Premier League cu un hattrick în Liga Campionilor (împotriva lui Gladbach), iar Iheanacho livrează excelent în locul său. Gundogan și Sane au debutat și ei, greu de crezut că Eddie Howe poate opri inevitabilul chiar pe Etihad.
  3. Everton vs Middlesbrough, sâmbătă, de la 20:00, pe Eurosport 1. Everton e încă neînvinsă și Lukaku vine după un hattrick în 16 minute împotriva lui Sunderland. Întrebarea este ce poate face Karanka pentru a redresa pe Boro după înfrângerea de pe teren propriu cu Palace, din etapa trecută.
  4. Watford vs Manchester United, duminică, de la 14:00, pe Dolce Sport 1. United vine după două înfrângeri: 1-2 cu Manchester City în campionat și 1-0 cu Feyenoord în Europa League, pe când Watford are un moral fantastic după ce a întors un 2-0 încasat în 30 de minute de la West Ham și a făcut 2-4. United are doar de pierdut, mai ales că jocul încă se așează și Mourinho n-a găsit încă formula de care are nevoie. Foarte interesantă va fi această partidă!
  5. Tottehnam vs Sunderland, duminică, de la 16:00, pe Dolce Sport 2. Neînvinsă în campionat, dar răpusă de Monaco în Liga Campionilor (1-2, pe White Hart Lane), echipa lui Pochettino are nevoie de o victorie ușoară, așa cum promite să fie un meci cu Sunderland, acasă. De partea cealaltă, Moyes a scos un singur punct din 4 meciuri și știe deja că lupta sa este una pentru menținerea în Premier League.

Termenul limită pentru transferuri și schimbări la Fantasy Premier League este astăzi, vineri, 16 Septembrie, la 21:00, cu exact o oră înainte de primul fluier al meciului Chelsea vs Liverpool.. Nu uitați că etapa viitoare va fi din nou disponibil Aguero, așa că faceți-vă calculele pentru transferuri!

Urmăriți contul nostru de Twitter și pagina de Facebook, unde vom avea echipele de start cu o oră înaintea fiecărui meci și toate știrile importante pe întreg parcursul etape!

Programul etapei

Chelsea vs Liverpool, vineri, 22:00, Eurosport 1

Manchester City vs Bournemouth, sâmbătă, 17:00, Eurosport 1

Hull vs Arsenal, sâmbătă, 17:00

Leicester vs Burnley, sâmbătă, 17:00

West Brom vs West Ham, sâmbătă, 17:00

Everton vs Middlesbrough, sâmbătă, 19:30, Eurosport 1

Watford vs Manchester United, duminică, 14:00, Dolce Sport 1

Crystal Palace vs Stoke, duminică, 18:15

Southampton vs Swansea, duminică, 18:15

Tottehnam vs Sunderland, duminică, 16:00, Dolce Sport 2