A fost forfotă mare în redacția Tackle.ro înaintea etapei a treia din Premier League.

Și cum să nu fie, cu toții ne-am frecat la ochi când am văzut cum arăta clasamentul.

Zecarul eSports era lider, ceva de necrezut pentru liga noastră, multe siteuri de sport din România scriind despre acest caz cu adevărat șocant.

Tocmai de aceea, Dan a aplicat o vorbă veche din fotbal. Echipa câștigătoare nu se schimbă! Zecarul eSports nu a făcut niciun transfer înaintea rundei, mizând pe omogenitatea din lot.

Să fi fost omogenitatea sau nu, dar ajutat de prestația excelentă a lui Matty Cash (17 puncte, după două goluri și un assist cu Burnley), Dan rămâne pe primul loc în miniliga noastră.

Campionul etapei a treia a fost însă Mihai Rotariu, care a făcut două din cele mai inspirate transferuri pe care le puteai face înaintea rundei. A renunțat la Luke Shaw și Sam Baldock și i-a adus pe Destiny Udoye și Malo Gusto. Cei doi i-au adus 26 de puncte, iar la sediul clubului Steagu Alb s-au auzit șampanii desfăcute. Nu știm încă dacă șampaniile au fost pentru transferurile inspirate sau pentru dubla semnată de Darwin Nunez pe St. James’ Park 😀

Dar nu toți am fost inspirați cu transferurile. George nu a mai avut răbdare cu Bruno Fernandes și cu Rashford. A fost nebun, și-a folosit wildcard-ul si i-a scos din echipă. Bruno Fernandes a obținut 12 puncte, Rashford 7 puncte. Ghinion, George, anul viitor va fi al tău! L-a luat în schimb pe Sterling care a făcut 19 puncte. Însă George nu știe că Sterling nu va juca în fiecare meci împotriva celor de la Luton.

În pofida unor analize profunde și a deselor consultări cu membrii redacției, Dan Mihăescu pare descumpănit după primele trei etape și și-a trimis avocații la OSIM pentru a schimba numele echipei din Cincinnatus în “Cum sa pierzi liga ta de fpl după doar 3 etape”. A făcut totuși o mutare bună în această etapă, cedându-l pe Alexis MacAlister (2 puncte) și aducându-l pe Ward-Prowse (6 puncte).

Vlad și echipa lui merg încet și sigur. Faimoasa Strașnic United a obținut 55 de puncte și se menține în grafic, dar imaginile de la tribuna oficială l-au surprins pe patronul Al-Boghossian cum își certa subalternii după vânzarea lui Bruno Fernandes (12 puncte) și achiziția lui Bryan Mbeumo (2 puncte)

La Avântul Sf. Lazăr, după etapa a treia, Alex a intrat peste echipă în vestiar și le-a dat un ultimatum lui Kai Havertz și Joao Pedro: „Livrați etapa viitoare sau vă antrenați în parcuri!” A fost inspirat să-i păstreze pe Bruno și Rashford, dar e îngrijorat că portarul său titular, Jason Steele, a fost lăsat pe bancă de Roberto de Zerbi. Alex a fost surprins încercând să ghicească în cafeaua lui făcuta la Bialetti dacă etapa viitoare va reveni Steele în poartă sau De Zerbi îl va folosi tot pe Verbruggen.

Deși a obținut 65 de puncte, Mihai Ianoși a intrat noaptea în direct la Digi Sport și și-a criticat jucătorii din lot. A recunoscut că a făcut o alegere sentimentală greșită, mizând pe Richarlison (0 p), și că cel târziu în pauza competițională va face curățenie la echipă: „Scot Wildcardul!”

Urmează etapa a patra, iar în redacație se discută transferuri mai ceva ca la Calciomercato. Cine va fi inspirat, cine își va smulge părul din cap în weekend, aflăm săptămâna viitoare.

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *