Faza grupelor se încheie astăzi și, înaintea zilei de pauză care precede optimile de la Campionatul Mondial din Rusia, analizăm ce s-a întâmplat până acum la acest turneu final și ce tablou așteptăm pentru sferturi. Cine a fost atent la titlu știe deja că e vorba despre un nou episod al podcast-ului Tackle Show de Mondial, o colaborare între Tackle.ro și IonAlexandru.ro. Ascultați-l aici:

Invitații mei (Vlad Bogos sunt, salut!) pentru episodul 19 din Tackle Show sunt:

  • Andreea de la Ruj pe bară (pe Facebook aici) și MirceaMeșter.ro. Știți cronicile amuzante de Champions League și de Mondial? Andreea le scrie uneori. Fană a Braziliei!
  • Andrei Rădulescu, comentator sportiv și editor la ProTV (Facebook + BloguluAndrei.ro). Fan al Mexicului!
  • Ion Alexandru, comentator sportiv la ProTV și promotor al sportului pe blogul IonAlexandru.ro. Fan Columbia!

Episodul de podcast este înregistat miercuri seara (pe 27 iunie), înainte ca ultimele meciuri din grupele F, G și H să se fi jucat, dar asta nu ne oprește să vorbim despre tabloul optimilor, suficient de previzibil la acel moment. Nu lipsește nici dezbaterea despre arbitrajul video (VAR), tehnologie care schimbă deja fotbalul, la nici doi ani după ce FIFA a început să o testeze.

Tackle Show de Mondial se înregistrează în studioul Tanănana, un radio cu muzică mișto și oameni buni, pe care vă recomand să-l ascultați online aici sau pe 92.7 FM în București (merge și în țară, vedeți detaliile pe site).

Poți asculta Tackle Show de Mondial direct pe Soundcloud sau folosind player-ul de mai sus, așa că pune-ți căștile și caută motive să ne contrazici!

Urmărește-ne pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube pentru a fi la curent cu tot ce contează în Premier League, la Mondial și nu numai.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *