Prima etapă „intermediară” a sezonului din Premier League vine fără niciun derby care să implice două dintre primele 6 clasate, care se bat pentru locurile de Liga Campionilor. Astfel, Everton vs Arsenal pare să fie cel mai interesant duel al rundei, cu Stoke vs Southampton ca duel de urmărit între două vecine de clasament.

Programul TV pentru etapa 16 din Premier League include doar două meciuri, pentru că Dolce Sport ignoră complet această rundă:

  1. Everton vs Arsenal, marți, de la 21:45, pe Eurosport 1. Arsenal are nevoie să se mențină aproape de Chelsea, care are meci cu lanterna Sunderland. La fel de mult înscrie echipa lui Wenger în deplasare ca și pe Emirates, în plus se și apără mult mai bine pe teren străin (5 goluri primite în deplasări, 10 luate acasă). Everton trece printr-o perioadă grea, cu o singură victorie în ultimele 10 partide de Premier League. Chiar dacă au alunecat pe 12 și urmează meciurile cu Arsenal și Liverpool în următoarele două etape, vestea bună pentru Koeman e că a înviat Lukaku (dublă runda trecuta, când Caramelele au pierdut cu 3-2 la Watford).
  2. Manchester City vs Watford, miercuri, de la 22:00, pe Eurosport 1. Marea favorită de la începutul campionatului, Manchester City e într-o primă criză, după înfrângerile consecutive cu Chelsea și Leicester. Interesant e că echipa lui Guardiola a câștigat 6 meciuri în deplasare, dar doar 3 victorii au venit pe Etihad Stadium, dar Watford ar trebui să fie adversara în fața căreia se rederesează Cetățenii. Nolito probabil va juca un rol mai important și va intra titular, iar Iheanacho ar trebui să fie flămând să înscrie în absența lui Aguero.

Deadline-ul pentru modificări la Fantasy Premier League este azi, 13 Decembrie, la ora 20:45. Dacă aveți nevoie de inspirație, aici puteți vedea ponturile noastre pentru etapa 16 din Fantasy Premier League.

Programul complet pentru etapa 16 din Premier League

Bournemouth vs Leicester, marți, 21:45

Everton vs Arsenal, marți, 21:45, Eurosport 1

Middlesbrough vs Liverpool, miercuri, 21:45

Sunderland vs Chelsea, miercuri, 21:45

West Ham vs Burnley, miercuri, 21:45

Crystal Palace vs Manchester United, miercuri, 22:00

Manchester City vs Watford, miercuri, 22:00, Eurosport 1

Spurs vs Hull, miercuri, 22:00

Stoke vs Southampton, miercuri, 22:00

West Brom vs Swansea, miercuri, 22:00

Ne puteți urmări pe Facebook și Twitter, unde vom avea informații de ultimă oră pe parcursul etapei.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.