Fotbalul din Premier League nu se oprește nici măcar de Crăciun, așa că după ce Moșul își face toate livrările, începe etapa tradițională de Boxing Day, Luni, pe 26 Decembrie. 5 meciuri se văd la televiziunile din România, restul fiind disponibile online, pe Eurosport Player:

  1. Watford vs Crystal Palace, luni, de la 14:30, pe Eurosport 1. Debutul lui Sam Allardyce pe banca lui Palace va fi într-un meci abordabil. Crystal Palace a avut un 2016 mizerabil și orice pas greșit îi poate duce sub linia retrogradării, pe când Watford e într-o zonă comfortabilă, pe locul 12.
  2. Arsenal vs West Brom, luni, de la 17:00. După două înfrângeri consecutive care i-au aruncat pe tunari la 9 puncte de liderul Chelsea, așteptăm o revenire în forță în fața uneia dintre revelațiile acestui sezon.
  3. Burnley vs Middlesbrough, luni, de la 17:00. Retrogradarea e, acum, la 14 puncte, Burnley are 17, Boro 18. 
  4. Chelsea vs Bournemouth, luni, de la 17:00. Liderul va intra în meciul de pe Stamford Bridge fără golgeterul Premier League, Diego Costa (cota 13) și fără esențialul Kante, ambii suspendați, însă un trio ofensiv cu Hazard, Batshuay, Pedro sau Willian ar trebui să fie suficient pentru un 1-0 italienesc cu Bournemouth.
  5. Leicester vs Everton, luni, de la 17:00. Leicester e la 3 puncte de linia retrogradării și are în față piederea lui Mahrez, Slimani,  Schlupp și Amartey pentru Cupa Africii, care începe pe 14 Ianuarie. Everton vine după o victorie suprinzătoare cu Arsenal și o înfrângere în prelungiri în Mersyside Derby, chiar pe Goodison. Probabil va fi unul dintre cele mai intense meciuri ale rundei.
  6. Manchester United vs Sunderland, luni, 17:00, pe Eurosport 1. Prima vizită a lui David Moyes pe Old Trafford de când a fost demis de Diavoli, în Aprilie 2014 găsește echipa Sunderland-ul scoțianului prima echipa sub linie. Manchester United aleargă după un log de Liga Campionilor, Ibrahimovic și Pogba sunt în formă, probabil Moyes nu va avea o revedere plăcută cu Teatrul Viselor, nu că l-ar fi iubit cineva vreodată acolo.
  7. Swansea vs West Ham, luni, 17:00. West Ham a legat două victorii și e la 5 puncte peste linie, Swansea e la două dedesubt și cu 3 meciuri abordabile în față (Bournemouth și Palace după West Ham). Sigurdsson și Llorente vs Payet, Carroll și Antonio.
  8. Hull vs Manchester City, luni, 19:15, pe Eurosport 1. Cea mai slabă apărare întâlnește al doilea atac din Premier League. Manchester City mai are o etapă fără Aguero și urmează o excursie foarte grea pe Anfield.
  9. Liverpool vs Stoke, marți, 19:15, pe Eurosport 1. Liverpool e încă fără Coutinho și probabil și fără Matip, dar Lallana, Mane și Origi produc goluri, iar Sturridge a revenit cu poftă de joc. Stoke stă comfortabil în clasament, pe 11.
  10. Southampton vs Tottenham, miercuri 21:45, pe Eurosport 1. Cu Austin încă accidentat, Jay Rodriguez a înscris o dublă etapa trecută, probabil condamnându-l pe irlandezul Long la banca de rezerve. Spurs poate fi egalată de United în clasament dacă pierde, așa că miercuri seara probabil vom avea un meci interesant de văzut pe Eurosport.

Data limită pentru transferuri și schimbări la Fantasy Premier League este luni, 26 decembrie, la 13:30. Publicăm ponturile noastre pentru FPL în curând! Nu uitați că doar până vineri, 30 Decembrie (înaintea ultimei etape din tur) puteți folosi primul wild-card în Fantasy Premier League (dacă-l mai aveți).

Dacă vă place ce citiți pe site, ne puteți urmări pe Facebook și Twitter.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.