Etapa cu numărul 25 a sezonului din Premier League se dispută pe 3 zile , sâmbătă  duminică si luni, având cap de afis derby-ul dintre Liverpool si Tottenham.

Programul TV pentru aceasta etapă include 6 meciuri transimse de Eurosport1(4),Dolce Sport (2) :

 • Arsenal – Hull , sâmbătă, 14:30, Eurosport 1 – Un meci care la prima vedere pare dezechilibrat ,din punct de vedere al clasamentului. Arsenal vine după o infrangere fără drept de apel in derby-ul cu Chelsea ,in timp ce Hull a reușit să o invingă pe Liverpool, arătând o altă față sub comanda portughezului Mario Silva. Ținând cont de ultimele rezultate din campionat și de faptul ca urmează un meci greu cu Bayern Munchen in Liga Campionilor, Arsenal e obligată să caștige acest meci, dacă iși doreste o clasare in primele 4 la finalul acestui sezon.
 • Manchester United – Watford ,sâmbătă,17:00,Eurosport 1 – Etapa trecută United a facut un joc foarte bun ,trecând cu 3-0 de Leicester,in timp ce Watford a reușit sa lege doua victorii cu Burnley(2-1) si Arsenal(1-2). United se află pe locul 6 la doar 2 puncte de locul 4 ,ultimele rezultate fiindu-i favorabile iar cele 3 puncte in acest meci sunt foarte importante. Cu doar un eșec in ultimele 6 meciuri si rezultatul din tur (victoria cu 3-1),Watford pare că iși dorește să scoată cât mai mult de la această deplasare dificila.
 • Liverpool-Tottenham ,sâmbătă,ora 19:30,Eurosport 1 – Etapa trecuta Liverpool a pierdut cu Hull(2-0) continuând forma proastă prin care trece,in schimb Tottenham a ajuns la 9 partide fara eșec, câștigând (1-0) cu Middlesbrough. Meciul tur s-a terminat la egalitate (1-1),cormoranii fiind neinvinși in ultimele 9 meciuri impotriva celor de la Tottenham. Deasemenea, pe Anfield din cele 24 de meciuri,Tottenham a caștigat doar de 2 ori(+15 infrangeri si 7 rezultate de egalitate).
  Se anuntă cel mai interesant meci al etapei ,Tottenham are doar două infrângeri in acest sezon ,iar Liverpool e in câutarea primei victorii in Premier League in 2017.
 • Burnley – Chelsea ,duminică,ora 15:30,Dolce Sport 1 – După etapa trecută ,toată lumea pare de acord ca Chelsea practic a câștigat deja Premier League. Victoria cu Arsenal și rezultatele celorlalte urmăritoare ,i-au adus pe Chelsea la 9 puncte de locul 2. Dar Burnley a caștigat ultimele 7 meciuri de acasa ,reușind sa faca 28 din cele 29 de puncte,
  pe Turf Moor. Deși meciul tur a fost castigat clar de Chelsea (3-0),această deplasare pare să fie dificila pentru băieții lui Conte.
 • Swansea-Leicester, duminică,ora 18:00, Dolce Sport 4 – 21 de puncte pentru ambele echipe ,fiind cu un punct deasupra linii de retrogradare. Swansea este intr-o formă destul de bună ,desi a pierdut in ultima etapa (2-1) impotriva celor de la Manchester City,printr-un gol primit in minutul 93,”lebedele” au reușit să câștige cu Southampton(2-1) și Liverpool(2-3). De cealaltă parte ,lucrurile par sa stea mai rau ,Leicester vine după 4 infrângeri consecutive in Premier League. Un meci pentru supraviețuire,un meci de 6 puncte.
 • Bournemouth – Manchester City ,luni,ora 22:00,Eurosport 1 – Bournemouth nu a simțit gustul victoriei in 2017, reușind o singură victorie in ultimele 8 meciuri ,această serie negativă ducându-i pe locul 14 la 6 puncte de retrogradare. Pep pare ca a reusit sa stabilizeze situatia echipei sale, reușind să acumuleze 7 puncte din ultimele 9. Ținând cont de forma recentă, pare o deplasare ușoară pentru City, dar „cireșele” au produs multe meciuri surprinzătoare in acest sezon.

PROGRAM COMPLET pentru etapa 25 din Premier League

 • Arsenal vs Hull., sâmbătă, 14:30
 • Man.United vs Watford, sâmbătă, 17:00
 • Middlesbrough vs Everton, sâmbătă, 17:00
 • Stoke vs Crystal Palace, sâmbătă, 17:00
 • Sunderland vs Southampton, sâmbătă, 17:00
 • West Ham vs West Brom, sâmbătă, 17:00
 • Liverpool vs Tottenham, sâmbătă, 19:30
 • Burnley vs Chelsea, duminică, 15:30
 • Swansea vs Leicester,duminică, 18:00
 • Bournemouth vs Man.City, luni, 22:00

Dacă vă place ce citiți pe site, ne puteți urmări pe Facebook și Twitter.

Cormoran de la 9 ani. Iubitor al sportului în general, pasionat de zona IT, student la informatică.