Etapa cu numărul 29 a sezonului din Premier League se dispută pe 2 zile , sâmbătă și duminică, având cap de afiș derby-ul dintre Manchester City și Liverpool .

Programul TV pentru această etapă include 6 meciuri transimse de Eurosport1(3),Dolce Sport2 (3) :

 • West Bromwich – Arsenal ,sâmbătă 14:30 ,Eurosport 1 – gazdele nu au un moral tocmai bun și vin după două înfrangeri fără gol marcat ,în timp ce oaspeții vin după o înfrangere în campionat , o eliminare în Champions League dar în ultimul meci s-au impus 5-0 cu Lincoln City în FA Cup.
  Arsenal a pierdut doar un meci din ultimele 12 împotriva celor de la West Bromwich,marcând în fiecare din cele 21 de întalniri all time cu aceștia.
 • Stoke City – Chelsea ,sâmbătă 17:00 ,Eurosport 1 – gazdele au un moral bun dupa egalul cu Manchester City,în timp ce băieții lui Conte au reușit să treacă de United in FA Cup(1-0).Stoke a reușit să câștige doar 2 din cele 17 întalniri cu Chelsea (+3 egaluri și 12 înfrangeri).Diego Costa e în căutarea golului cu numărul 50 în Premier League.
  Deși lipseste Glen Johnson ,este posibilă o revenire a elvețianului Shaqiri.
 • Bournemouth – Swansea ,sâmbătă 19:30 ,Eurosport 1 – un duel al echipelor aflate încă în zona fierbinte a clasamentului ,locul 14 și locul 16(Swansea),fiind despărțite de doar 3 puncte.Bournemouth a reușit etapa trecută să câștige primul meci din acest an(3-2 cu West Ham),în timp ce Swansea a pierdut un duel cu o candidată la retrogradare(2-1 cu Hull).
  De la gazde lipsesc Tyrone Mings si Junior Stanislas în timp ce la lebede lipsește doar Martin Olsson.
 • Middlesbrough – Manchester United ,duminică 14:00 ,Dolce Sport 2 – United are cea mai lungă serie fără înfrangeri(17 meciuri) ,în timp ce gazdele sunt la capătul opus , 10 meciuri fără victorie.Oaspeții au marcat în fiecare din ultimele 14 meciuri din Premier League cu Middlesbrough,câștigând 4 din ultimele șase deplasări pe Riverside Stadium (+1 egal și o înfrângere).
  Dacă băieții conduși de Mourinho reușesc să câștige acest meci , Manchester ajunge la victoria cu numărul 600 în Premier League fiind prima echipă care ajunge la această cifră.
 • Tottenham – Southampton ,duminică 16:15 ,Dolce Sport 2 – Tottenham ,care nu a pierdut în acest sezon pe propriul teren ,primește vizita unei echipe care a reușit să caștige ultimele 2 deplasări din Premier League,Southampton. De la gazde lipsesc 3 piese importante:Harry Kane ,Danny Rose si Erik Lamela.
  Atacantul oaspeților Manolo Gabbiadini poate ajunge al treilea jucator care marchează în fiecare din primele 4 meciuri în Premier League ,după Mick Quinn și Diego Costa.
 • Manchester City – Liverpool ,duminică 18:30 ,Dolce Sport 2 – probabil cel mai așteptat meci al acestei etape. Se întalnesc locul 3 și locul 4 , echipele care au alergat cel mai mult în acest sezon (Liverpool 117.3 km/meci , City 114.8 km/meci). Gazdele vin după o eliminare dezamăgitoare din Champions League ,în timp ce Klopp pare că a reușit să gestioneze mai bine ultimele meciuri.Dacă ne uităm la meciurile directe, Liverpool stă foarte bine câștigând 5 din ultimele 6 meciuri împotriva celor de la Manchester City.

PROGRAM COMPLET pentru etapa 29 din Premier League:

West Brom vs Arsenal, sâmbătă, 14:30

Crystal Palace vs Watford, sâmbătă, 17:00

Everton vs Hull, sâmbătă, 17:00

Stoke vs Chelsea, sâmbătă, 17:00

Sunderland vs Burnley, sâmbătă, 17:00

West Ham vs Leicester, sâmbătă, 17:00

B’mouth vs Swansea, sâmbătă, 19:30

Boro vs Man.United, duminică, 14:00

Spurs vs Southampton, duminică, 16:15

Man.City vs Liverpool, duminică, 18:30

Cormoran de la 9 ani. Iubitor al sportului în general, pasionat de zona IT, student la informatică.