La 48 de ore distanță de ultimul fluer al rundei din weekend, în Premier League debutează etapa 31. Marți și miercuri seara sunt programate câteva întâlniri foarte interesante: derby londonez Arsenal vs West Ham, Manchester United vs Everton, revanșa lui Klopp în fața lui Howe, dar și derby-ul cu oarecare greutate în monologul de titlu de pe Stamford Bridge: Chelsea vs City.

Pentru că toate cele 10 meciuri ale rundei sunt programate la ore similare, vom vedea doar două partide transmise în direct de televiziunile din România:

 • Manchester United vs Everton, marți, de la 22:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player. United nu are voie să piardă, iar Everton își joacă ultima șansă de a prinde, pe final, un loc de cupă europeană. Meciul va fi unul încins, fără amabilități, dar, foarte probabil, și fără prea mult fotbal. Mourinho îi va avea din nou pe Ibrahimovic și Herrera și speră și la Pogba (care se antrenează cu echipa după accidentare), dar Smalling, Jones și Mata nu revin prea curând. Nu defensiva a fost problema Diavolilor în ultima vreme, de aceea vestea cea mai bună pentru publicul de pe Old Trafford e că Zlatan va fi vârful formației împotriva Caramelelor. Pentru Everton lipsesc accidentații Funes Mori, Coleman și Schneiderlin, așa că e foarte probabil ca trupa de puști trimisă pe teren în Mersyside Derby să o înfrunte și pe United. Lukaku are de demonstrat că poate da randament și în meciurile mari, dar și o revanșă de luat în fața managerului care nu l-a păstrat la Chelsea, Jose Mourinho.
 • Chelsea vs Manchester City, miercuri, de la 22:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Mania mea cu scrisul despre fotbal are câteva ancore în anii trecuți, când am devenit un consumator avide de povești, analize și știri din fotbalul mare. În 2014, un City vs Chelsea era prefațat așa: „Unstoppable force, meet immovable object”, o avancronică pe cât de scurtă, pe atât de aproape de perfecțiune. Miercuri seara Chelsea poate să-și elimine definitv o adversară din cursa pentru titlu, pe când Manchester City joacă al doilea derby în 3 zile, după remiza de pe Emirates. Guardiola are o revanșă de luat în fața lui Conte, care i-a predat o lecție tactică impecabilă la acel 1-3 din tur și aleargă după o himeră, cele 11 puncte dintre nuanțele aristrocrate de albastru din Premier League sunt o prăpastie. Chelsea are propria revanșă de luat, în fața suporterilor care au asistat la șocul 1-2 cu Palace, din weekend. Vom avea ce vedea.

Programul complet al etapei 31 din Premier League

Burnley vs Stoke, marți, 21:45

Leicester vs Sunderland, marți, 21:45

Watford vs West Brom, marți, 21:45

Manchester United vs Everton, marți, 22:00, Eurosport 1

Arsenal vs West Ham, miercuri, 21:45

Hull vs Middlesbrough, miercuri, 21:45

Southampton vs Crystal Palace, miercuri, 21:45

Swansea vs Spurs, miercuri, 21:45

Chelsea vs Manchester City, miercuri, 22:00, Eurosport 1

Liverpool vs Bournemouth, miercuri, 22:00
Pentru jucătorii de Fantasy Premier League, deadline-ul pentru transferuri și schimbări este marți, la ora 20:45.
Dacă vă plac articolele de pe site, ne puteți urmări pe Facebook, Twitter și pe canalul de Youtube.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Un comentariu la “Premier League, etapa 31. Avancronică și program TV”

  • MIHAI
   03/04/2017 at 23:57

   PUTETI PUNE ALTFEL POZA SA SE VADA TOATA SA O POT DESCARCA?

  Comments are closed.