Rivaldo este de părere că Man City este echipa cu cele mai mari șanse de a câștiga Champions League în acest sezon. Fostul Balon de Aur, actualmente ambasador Betfair, crede că tragerea la sorți a ajutat-o pe City în detrimentul echipelor precum Bayern Munchen și PSG, care joacă una împotriva celeilalte.

„Manchester City este favorită să câștige Champions League conform cotelor Betfair. Este ceva ce Pep Guardiola caută de mult timp, după ce a câștigat-o de două ori cu Barcelona. În opinia mea merită să fie favoriți în funcție de cum joacă momentan, însă există și alte mari echipe rivale în competiție: Bayern, PSG și Real Madrid.”

„Aș plasa-o pe City ușor în fața celorlalte deoarece Bayern joacă cu PSG în sferturile de finală, o repetare a finalei de anul trecut, așa că are parte de un meci greu, pe când Man City ar putea avea un meci mai ușor cu Borussia Dortmund.”

„Cred că din cauza campaniilor mai puțin reușite din campionatele naționale, din cauza cărora ar putea rata un loc de Champions League sezonul viitor, echipe precum Liverpool sau Dortmund trebuie să privească ediția curentă ca pe o oportunitate de calificare, însă nu va fi ușor deloc. Există multe contracandidate care joacă mult mai bine, așa că în ciuda priorității acordate competiției, nu va fi ușor, chiar și cu Haaland în mare formă la Dortmund.”

Brazilianul este încântat de viitorul Barcelonei și crede că Messi va rămâne la club din vară. Totodată, ambasadorul Betfair spune că Raul are stofa necesară pentru a deveni antrenorul lui Real Madrid în viitor.

Noul Barcelona, cu Messi, ar putea fi ceva special

„Barcelona și-a îmbunătățit foarte mult forma în ultimele săptămâni, beneficiind de forma superbă a lui Lionel Messi și de alagerea unui nou președinte. Superstarul argentinian pare mult mai conectat de echipă de la venirea lui Joan Laporta și președintele știe asta. Din acest motiv cred tot mai mult că Messi poate ajunge la un nou acord și poate semna un nou contract pentru a rămâne la club câțiva ani. Messi a beneficiat de o încredere mai mare de la alegerea noului președinte, cu care are o relație bună, și șansele ca el să ia în considerare să rămână la Barcelona au crescut.”

Koeman merită să rămână sezonul următor

„Am mai menționat că ar fi nedrept ca Ronald Koeman să fie demis la finalul sezonului așa că mă bucură știrea conform căreia e posibil să rămână la echipă. El se descurcă foarte bine într-un moment dificil pentru club, așa că eu consider că merită să i se ofere mai mult timp pentru a construi echipa. Koeman pare să aibă o relație bună cu Messi și a oferit ocazii și jucătorilor tineri, care pot fi importanți în construirea noii Barcelona.”

„Munca lui se vede răsplătită și la nivelul echipei naționale a Spaniei, unde Pedri a fost selecționat și alții l-ar putea urma. Încrederea pe care Koeman le-a oferit-o tinerilor este crucială pentru Luis Enrique, el putând profita de ea și la echipa națională.”

„Un alt lucru care a evidențiat calitățile lui Koeman recent este schimbarea registrului tactic, care nu funcționa. El a găsit un 3-4-3 foarte interesant care i-a oferit șansa Barcelonei de a juca un fotbal grozav și de a câștiga meciuri. Felul în care a câștigat cu Real Sociedad duminica trecută a fost splendid. Să învingi cu 6-1 în deplasare pe una dintre cele mai bune echipe din La Liga este impresionant.”

E greu să comentez deciziile fostului președinte

„Nu îmi place să pun toată responsabilitatea pe o singură persoană, în special după ce Bartomeu a părăsit clubul, iar știrea conform căreia Barcelona l-ar fi putut cumpăra pe Neymar în 2019, dar nu a făcut-o din cauza preferinței lui Bartomeu pentru Griezmann, este prea dificil de comentat.”

„Eric Abidal a menționat că Barcelona a fost aproape de a-l cumpăra pe Neymar, însă nu știu de ce Bartomeu l-a preferat pe Griezmann. Poate că au existat motive financiare, dat fiind că Neymar ar fi fost probabil mai scump, sau poate că a fost din cauză că fanii încă erau supărați după ce brazilianul a părăsit clubul.”

„Nu e plăcut să comentez asupra unui lucru despre care nu știu mai mult. Mereu am susținut întoarcerea lui Neymar la club, fiindcă a avut o primă parte a carierei foarte bună la Barcelona, iar o revenire ar fi putut să-i arate din nou calitățile. Din păcate lucrurile nu au mers în această direcție iar acum pare aproape imposibil să se întoarcă prea curând. În fotbal orice este posibil și Neymar mai are de jucat câțiva ani la nivel înalt, dar PSG continuă să facă investiții importante și îi oferă ocazia de a se lupta pentru Champions League, așa că poate că ocazia a trecut deja.”

David Alaba ar putea fi un transfer important pentru apărarea Barcelonei

„Părea destul de clar că fundașul austriac va semna cu Real Madrid la final de sezon, dar se pare că acum Barcelona încearcă la rândul ei să-l aducă pe Alaba și sunt sigur că acesta ar fi o îmbunătățire importantă adusă apărării noastre.”

„Este un jucător grozav, campion în Champions League, care are mulți ani în față în carieră, așa că ar fi o achiziție grozavă. Desigur, dacă se concretizează transferul, multă lume l-ar vedea ca o victorie în fața lui Real Madrid, dar nu și eu. Barcelona trebuie să se concentreze asupra ei și să nu se gândească la rivale, fiindcă doar așa poate redeveni forța care era în Europa acum câțiva ani.”

Raul va fi managerul lui Real Madrid în viitor

„Urmând pașii lui Zidane, fostul atacant al lui Real Madrid, Raul, face o treabă solidă la Castilla, care se luptă pentru promovare. Fanii lui Real îl iubesc și sunt sigur că el se pregătește să devină managerul echipei într-o bună zi. Sigur că nu va spera ca Zidane să aibă rezultate slabe pentru a-l înlocui, însă este destul de clar că el va deveni managerul lui Real Madrid în viitor, în special ca urmare a calităților de care dă dovadă la Castilla. Momentan cred că așteaptă o ofertă bună de la un club European, care îl va ajuta în dezvoltare. Până la urmă Zidane continuă să facă o treabă bună și nu cred că va pleca la finalul sezonului.”

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *