Ambasadorul Betfair, Rivaldo, a vorbit despre rezultatele din semifinalele Champions League și nu crede că Manchester City este neapărat favorită în fața lui Chelsea în finală. Rivaldo consideră că Jose Mourinho poate avea succes la AS Roma și a vorbit și despre viitorul lui Neymar, Sergio Ramos sau Sergio Aguero.

Investițiile lui City și clasa lui Guardiola dau roade în sfârșit în Champions League

„Să ajungi într-o finală Champions League este ceva special în cariera oricărui jucător, iar să faci asta cu un club pe care îl ajuți să ajungă aici pentru prima dată în istoria sa face realizarea și mai specială. Tot lotul lui Man City merită felicitat.”

„Desigur, când investești atât de mult pentru așa o perioadă lungă, șansele de a ajunge în finală cresc, fiindcă jucătorii foarte buni se pot strânge în jurul unuia dintre cei mai buni antrenori din lume. Nu este niciodată ușor să ajungi într-o finală, iar lui Guardiola i-a luat ceva timp, dar de data asta totul a mers bine până acum.”

„În ciuda multelor dificultăți pe care un club le întâmpină pentru a ajunge în finala Champions League, trebuie să înțelegem că odată cu mulți bani, investiții și o structură grozavă, șansele sale cresc.”

Nu există o favorită în finală, dat fiind că echipele se cunosc foarte bine

„Va fi o finală între două echipe care nu au mai ajuns atât de departe în competiție în ultimii ani. Este dificil să prezicem care va fi echipa mai puternică, însă va fi un meci interesant de urmărit între două echipe care se cunosc destul de bine.”

„Am văzut recent victoria lui Chelsea în fața lui Man City din semifinalele FA Cup, iar cele două vor juca din nou în acest weekend în Premier League. Din acest motiv nu cred că o putem considera pe vreuna favorită în finală.”

Neymar are viitorul în mâinile sale

„PSG a pierdut în semifinale la capătul unui parcurs bun în care a eliminat pe Bayern și Barcelona, dar obiectivul ei nu a fost atins nici acum, iar asta ar putea genera o introspecție în cadrul clubului. Nu este ușor să îți revii după ce ajungi atât de aproape de titlul Champions League în sezoane consecutive.”

„Neymar a spus că se simte fericit la club și că e pregătit să continue, dar încă nu și-a reînnoit contractul, ceea ce atrage niște dubii. Dacă nu va semna curând, poate că PSG va simți că e nevoie să îl vândă pentru a recupera niște bani. Din acest motiv cred că Neymar are viitorul în propriile mâini și ar trebui să se gândească la ce este mai bun pentru cariera sa. Dacă rămâne la PSG va continua să se lupte pentru titluri importante, dar dacă decide să plece va semna cu siguranță tot cu un club mare. Numai el și clubul cunosc ce este mai bine de făcut acum. Totul depinde de ce gândește Neymar acum și ce consideră că trebuie să facă pentru a-și atinge ambițiile.”

Barcelona are o șansă mare de a-l aduce pe Sergio Aguero la club

„Zvonurile spun că Barcelona negociază de Sergio Aguero, care va părăsi Man City la finalul sezonului, iar eu consider că este o șansă grozavă de a aduce un jucător fantastic la club.”

„Aguero a avut un impact mare în fotbalul englez și spaniol și are experiență mare în Champions League, așa că sunt sigur că va fi pregătit să joace la Barcelona după atâtea sezoane petrecute în Premier League, o altă competiție foarte puternică. Ar trebui să se bucure de o revenire în Spania, unde aspectul fizic al jocului nu este la fel de important.”

„La 32 de ani, Aguero încă poate aduce fotbalului multe și ar fi o alegere grozavă pentru Barcelona, mai ales fiindcă ar veni la club gratuit într-un moment în care există probleme financiare.”

În ciuda eliminării, Real Madrid a avut un parcurs solid

„Pentru un club ca Real Madrid, care a câștigat trofeul de atâtea ori, un parcurs până în semifinale nu va fi niciodată o realizare mare, dar cred că a avut o campanie bună, oprindu-se mai târziu decât se așteptau specialiștii. Echipa lui Zidane a fost solidă în optimi și sferturi, cedând cu Chelsea după ce echipa engleză a dominat ambele meciuri.”

„Atunci când un club precum Real Madrid este eliminat, vedem rapid presa și fanii căutând responsabilul, iar de data asta Eden Hazard este ținta lor după ce el a fost văzut relaxându-se la finalul meciului alături de foștii săi coechipieri de la Chelsea. La capătul unui sezon în care a lipsit în mare parte din cauza accidentărilor, e normal ca fanii și cei din presă să fie revoltați. Belgianul trebuie să se concentreze pe ce poate face pentru a-și curăța imaginea. Adevărul este că a fost puțin naiv în acel moment, uitând că reprezintă așa un club mare precum Madrid.”

„Ceva similar s-a întâmplat atunci când Zidane a aplaudat după golul secund al lui Chelsea, dar era evident că el încerca să-și încurajeze jucătorii, nu erau aplauze pentru adversară. Ambii au fost criticați mai mult decât restul, dar atunci când o echipă e eliminată, responsabilitatea este împărțită în tot lotul și cu tot staff-ul.”

Dacă Ramos și-ar fi dorit să continue cu Real Madrid, și-ar fi prelungit contractul deja

„Sergio Ramos a fost din nou titular și e posibil să-și fi jucat ultimul meci în Champions League cu Real Madrid, din moment ce nu și-a prelungit contractul și poate pleca la finalul sezonului. În opinia mea, dacă ar fi fost interesat să continue la club, și-ar fi extins contractul până acum fără probleme, așa că mă gândesc că își dorește să încerce o nouă provocare și poate un contract mare înainte de încheierea carierei.”

„Asta nu ar trece pe plan secund tot ce a făcut pentru Real Madrid. Va fi mereu un idol al clubului și unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume.”

Jose Mourinho poate face o treabă grozavă la AS Roma

„După plecarea de la Spurs, Mourinho va conduce AS Roma sezonul următor, revenind în Italia, acolo unde a avut succes cu Inter Milano, câștigând inclusiv Champions League. Este un club mare care își dorește să câștige din nou titluri în fotbalul Italian. Este un club cu o mare tradiție și nici nu aș considera că Mourinho face un pas înapoi în cariera sa.”

„Se pare că Roma nu va juca în Champions League sezonul viitor, dar asta nu înseamnă că Mourinho nu va face o treabă grozavă acolo. Cine știe, poate va putea chiar să ducă echipa într-o luptă pentru câștigarea Serie A sezonul următor.”

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *