Tackle Show este susținut de Betfair, platforma care te lasă să-ți alegi propriile cote pe care pariezi.

Pentru că la Tackle.ro credem în egalitatea de șanse, în cel mai proaspăt episod de Tackle Show am vorbit cu jucători de Fantasy Premier League cu șanse egale de a se face de râs ȘI în acest sezon de FPL.

Alături de moderatorul Vlad Bogos (care dezvăluie informații șocante despre nivelul propriu de cunoaștere în domeniul matematicii), au participat Mihai Rotariu (despre care se spune că poate dezbate cu sine însuși orice subiect din fotbal, timp de 30 de minute) și Andrei Silion aka Salas (fanul Tottenham care crede atât de mult în șansele echipei lui pentru top 4, încât îl va schimba pe Bale cu Moura la FPL). În această formulă de elită am discutat despre:

  1. Ce jucători ar fi primii pe lista unei echipe noi, creeate înainte de GW30? Alegem câte un portar, un fundaș, un mijlocaș și un atacant.
  2. Care ar fi fotbaliștii care ar face diferența în Fantasy Premier League, pentru următoarele 3 etape?
  3. Povestim isprăvile jucătorilor din Premier League în pauza internațională: goluri, pase decisive, impresie artistică.
  4. Dezbatem șansele celor 3 echipe mari care se bat pentru două locuri de Liga Campionilor, în lupta cu două cluburi underdog.
  5. Inserăm cu o dibăcie ieșită din comun întrebări din comunitatea de fani Premier League România.

Iată și podcast-ul:

Ascultă Tackle Show oriunde!

Nu uita să te abonezi și dacă uiți… încearcă totuși să nu uiți.

Spor și inspirație să aveți la FPL, înainte de etapa 30!

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România. Newsletter-ul nostru vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *