E un aer proaspăt de speranță zilele astea în fotbalul românesc. S-a calificat România U21 la EURO 2019 și e un moment de bucurie pe care îl marcăm și noi în episodul 31 din podcastul de fotbal Tackle Show. Nu degeaba scriam anul trecut că România U21 e naționala care contează!

Mihai Rotariu îi are ca invitați, în studioul prietenilor de la TANĂNANA, pe Ion Alexandru, comentator sportiv la Pro TV și jurnalist la IonAlexandru.ro, și pe Dan Dracea, co-fondator al podcastului Tackle Show, paragrafist de elită al tuturor sporturilor și impresar al Zecarului.

Împreună, cei trei centauri ai analizei fotbalistice, dezbat subiectele fierbinți ale săptămânii:

  1. Calificarea naționalei României U21 la EURO 2019. E prima oară după 20 de ani când Tricolorii mici merg la un turneu final și asta va avea multe implicații pentru fotbalul de la noi în continuare. Le aflați din podcast!
  2. Parcursul României în UEFA Nations League, unde Cosmin Contra a mai terminat neînvins încă o fereastră internațională, cu Lituania și Serbia de data asta.
  3. Etapa 9 din Premier League, care începe sâmbătă, chiar cu un mare derby: Chelsea – Manchester United! Avancronica întregii runde, cu predicțiile echipei Tackle Show este inclusă în partea de final a episodului.

Ascultă episodul aici sau direct pe Soundcloud și spune-ne în comentarii cum vezi tu viitorul fotbalului din România!

Sursa foto: FRF.ro

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.