Pentru etapa 42 din Tackle Show, revenim în locul unde a început podcast-ul nostru: acasă la Dan Dracea, autorul Zecarului și mare paragrafist al sportului.

Alături de mine și de inevitabila gazdă, s-au aflat o serie de beri reci, dar și Mihai Ianoși, care își declară public atașamentul față de Newcastle United, dar poartă tricou cu Inter și șapcă cu PSG. Are motivele lui și le explică în podcast.

Subiectele etapei 42 din podcastul Tackle Show:

  1. Violența de pe stadioanele din Anglia, pornind de la lovitura primită de Jack Grealish, fotbalistul lui Aston Villa, de la un suporter al rivalilor de la Birmingham City.
  2. Problemele de arbitraj din Premier League și câte se vor rezolva cu introducerea arbitrajului video?
  3. De ce a revenit Zidane la Real Madrid? Argumente pro și contra. Apropo, știai că Real Madrid deja a cumpărat un jucător, la două zile după instalarea lui Zidane? Dacă urmărești pagina Tackle.ro pe Facebook, sigur știai.
  4. Sferturile FA Cup – avancronică meciurilor pe care le vedem în weekend pe Eurosport, cu Wolverhampton – Manchester United ca principală atracție.
  5. Etapa 31 din Premier League (scurtă, doar 5 meciuri) care se joacă în weekend.

Bonusuri: Cine va fi următorul antrenor al lui Inter și unde își va continua cariera Arsene Wenger!

Ascultați Tackle Show aici sau direct pe Soundcloud. Mulțumiri colegilor de breaslă de la podcastul Rețeaua, pentru microfonul folosit la înregistrare.

Hai ai noștri!

Sursa foto: Getty Images.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *