Iar ne băgăm unde nu ne fierbe oala… Tackle Show vs Seria A? Da! De ce? Pentru că e timpul să lămurească cineva dacă există vreun antidot pentru dominația lui Juventus în campionatul italian. Pentru asta aveam nevoie de un entuziast al fotbalului din Serie A.

Pentru etapa 43 a podcast-ului nostru, revenim în studioul prietenilor de la Tanănana, cu un invitat pe care-l vânam de ceva timp. Ionuț Tătaru, jurnalist de carieră și interist pur-sânge, discută cu Mihai Rotariu și cu Mihai Ianoși (de asemenea interist*). S-au discutat subiecte importante:

  1. Este Juventus de neoprit?
  2. Ramâne Icardi la Inter?
  3. Cine se califică în semifinalele Champions League?

Toate răspunsurile sunt în etapa 43 din Tackle Show:

Ascultați Tackle Show aici sau direct pe Soundcloud.

Pe Ionuț Tătaru îl găsiți pe www.IonutTataru.ro, dar a scris un articol pe Tackle.ro: 5 transferuri care au schimbat istoria fotbalului italian. Urmează Cristiano Ronaldo?

Hai ai noștri!

Sursa foto: Getty Images.

* Mihai Ianoși se declară fan al clubului Newcastle United, dar a fost văzut, în repetate rânduri, purtând o șapcă inscripționată cu PSG și, din surse sigure, știm că deține și o șapcă de la Sparta Praga

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro, ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *