Tackle Show

Tackle Show #46: Cum ar învăța o civilizație extraterestră despre fotbal?

Înainte de a citi despre etapa 46 din podcast-ul Tackle Show și de a asculta noul episod, menționăm că niciun fel de substanțe interzise prin lege nu au fost consumate înaintea sau în timpul înregistrării acestui material. De ce e necesară precizarea? Pentru că discutăm un scenariu ipotetic: o civilizație extraterestră vrea să învețe despre fotbal și noi trebuie să-i ajutăm. Cine suntem noi? Careul de grași din Tackle Show, în studioul prietenilor de la Tanănana!

În calitate de câștigător al votului democratic pentru funcția de moderator, i-am invitat pe Dan Dracea (paragrafist de elită și autor al Zecarului), pe Mihai Ianoși (fan declarat Newcastle și victimă a teribilei cenzuri vladbogosiene pe Tackle.ro) și pe Mihai Rotariu (muzician, entuziast în cyber-security și Cormoran de frunte), la o dezbatere atipică. Pentru că ne preocupă soarta rasei umane și viitorul planetei Terra, în etapa 46 a podcast-ului Tackle Show ne-am imaginat ce s-ar întâmpla dacă o rasă extraterestră ar contacta pământenii, cerându-le să le explice cel mai frumos joc din lume: fotbalul.

De ce ar avea nevoie extratereștrii pentru a înțelege și a adopta fotbalul?

  1. Locuri în care ar putea înțelege ce înseamnă fotbalul.
  2. Oameni (de ieri și de azi) care ar fi potriviți să explice fotbalul.
  3. Resurse despre fotbal (cărți, site-uri, bloguri, canale de Youtube) care merită studiate.

Nu dezvăluim toate surprizele dezbaterii aici, mai bine asculți podcast-ul, aici sau direct pe Soundcloud:

Pentru a nu ne pierde complet publicul (și mințile), am vorbit și despre etapa 34 din Premier League, care se joacă în weekend, cu derby-ul Liverpool – Chelsea drept cap de afiș. Am încheiat cu întrebări extrem de grele adresate de moderator invitaților.

Provocare pentru tine, la final, este să ne arăți un alt episod de podcast în care să se bată câmpii cu la fel de multă grație, în timp ce, totuși, se discută câteva idei faine. Și să dai mai departe acest articol, normal.

Resursele menționate în podcast:

Dacă îți place ce citești sau asculți pe Tackle.ro, abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail. Ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud

Tags

Vlad Bogos

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close