Finala englezească din Liga Campionilor ne oferă titlul etapei 48 din podcast-ul de fotbal Tackle Show: UEFA Premier League. Mai frumos de atât nu se poate….

În studioul prietenilor de la Tanănana, Mihai Rotariu moderează discuția cu Vladimir Pagu și cu Dan Dracea despre:

  1. Nebunia semifinalelor din Champions League, în care Liverpool și Tottenham au răsturnat două situații aparent fără ieșire, mergând într-o finală englezească la care nu mai speram! UEFA Premier League, pur și simplu.
  2. Etapa 38 din Premier League, ultima din acest sezon, care se joacă duminică, pe 12 mai, de la ora 17:00, cu Brighton vs Manchester City și Liverpool vs Wolverhampton în transmisiune alternativă pe Eurosport.
  3. Dezvăluiri senzaționale la Tackle Show: cine se află în spatele proiectului La pauză?
  4. Răspunsuri precise la întrebările prietenilor Tackle de pe Facebook, care includ și o dedicație muzicală din partea unui ascultător fidel al podcastului.

Dacă îți place ce citești și asculți pe Tackle.ro, abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.

Ascultă etapa 48 a podcast-ului, aici sau direct pe Soundcloud:

Titlul se joacă în Premier League până în ultima secundă a sezonului, așa că bucurați-vă de fotbal, pentru că o să ne fie dor de nebunia asta până în august. Avem materiale frumoase în pregătire pentru finalul sezonului, stați prin preajmă!

Ne găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Youtube și Soundcloud

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *