Ne-am tot citit vara asta, dar de ceva vreme nu ne mai auzisem, nu-i așa? Ne-ați întrebat despre podcast și iată că ne-am mobilizat, cu doar două săptămâni înaintea noului sezon din Premier League și astăzi aveți de ascultat etapa 50 din Tackle Show!

Cele două luni de pauză pe care ni le-am luat de la producția podcast-ului au fost amortizate cu o discuție despre transferurile verii din fotbalul englez, iar primul care a aflat câț de nevorbiți eram, a fost moderatorul Dan Dracea. El i-a selecționat în atac, la mijloc și în apărare, pe tot terenul oferit de prietenii de la Tanănana, pe Mihai Rotariu și pe Vlad Bogos.

Transferurile verii au avut câ

 1. Va intra Rodri direct în primul 11 al lui Pep Guardiola? Cine va fi fundașul stânga titular la Manchester City? PS: Zinchenko!
 2. Avea nevoie Liverpool de transferuri în această vară?
 3. Cum a reușit Chelsea, cu interdicție la transferuri, să aducă mai mulți jucători decât Liverpool.
 4. Ieșirea din hibernare a lui Tottenham.
 5. Ce lovitură ar putea da Arsenal cu Dani Ceballos!
 6. Sunt suficiente mutările făcute de Manchester United?
 7. Ce echipă crede Mihai că va fi surpriza anului, iar Vlad e convins că va retrograda, în timp ce Dan rămâne neclintit de argumentele celor doi invitați?

Pentru că ne-ați cerut asta, am făcut ca podcastul să fie disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.

Până reîncepe fotbalul din Anglia, nu uitați de newsletter-ul nostru și de previziunile din presezon!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
 2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *