Vara fotbalistică a trecut pe nesimțite, ca și cum EURO U21, Mondialul feminin, Copa America, Gold Cupa și Cupa Africi pe Națiuni ar fi fost miraje în caniculă. Le fel și Deadline Day-ul englez, care a adus transferuri noi și speranță sau suspin în sufletele microbiștilor pasionați, ca noi, de fotbalul britanic.

Tackle Show-ul acesta a nimerit cumva dubios, înregistrat chiar înainte de ultimele mutări de pe piață. A fost însă bine. Am putut vorbi despre Fantasy Premier League, jocul mult-iubit care complementează excelent acțiunea care stă să înceapă pe terenuri. Practic, ne-am jucat de-a transferurile pentru mai bine de o oră.

Eu, Dan Dracea, alături de Mihai Rotariu și Vlad Bogos, am vorbit puțin despre începuturile noastre în aventura asta digitală, iar apoi ne-am dezvăluit echipele cu care vom ataca sezonul. Am dat ponturi, ne-am criticat sau lăudat alegerile, și apoi am avut timp să vă răspundem și la câteva întrebări și să prefațăm destul de pe scurt etapa întâi a Premier League. Începem direct cu un derby și alte câteva meciuri cel puțin interesante.

Fun facts înainte să ascultați:

  • Dan nu are niciun jucător de peste 9 milioane în lot.
  • Mihai și-a făcut echipa demult și e posibil să vă inducă în eroare.
  • Vlad s-a gândit că, decât să-l aibă în lot ori pe Salah, ori pe Sterling, mai bine pe amândoi.

entru că ne-ați cerut asta, am făcut ca podcastul să fie disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.


Până reîncepe fotbalul din Anglia, nu uitați de newsletter-ul nostru și de previziunile din presezon!

Vrei să joci FPL alături de noi? Te așteptăm aici!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *