Vara fotbalistică a trecut pe nesimțite, ca și cum EURO U21, Mondialul feminin, Copa America, Gold Cupa și Cupa Africi pe Națiuni ar fi fost miraje în caniculă. Le fel și Deadline Day-ul englez, care a adus transferuri noi și speranță sau suspin în sufletele microbiștilor pasionați, ca noi, de fotbalul britanic.

Tackle Show-ul acesta a nimerit cumva dubios, înregistrat chiar înainte de ultimele mutări de pe piață. A fost însă bine. Am putut vorbi despre Fantasy Premier League, jocul mult-iubit care complementează excelent acțiunea care stă să înceapă pe terenuri. Practic, ne-am jucat de-a transferurile pentru mai bine de o oră.

Eu, Dan Dracea, alături de Mihai Rotariu și Vlad Bogos, am vorbit puțin despre începuturile noastre în aventura asta digitală, iar apoi ne-am dezvăluit echipele cu care vom ataca sezonul. Am dat ponturi, ne-am criticat sau lăudat alegerile, și apoi am avut timp să vă răspundem și la câteva întrebări și să prefațăm destul de pe scurt etapa întâi a Premier League. Începem direct cu un derby și alte câteva meciuri cel puțin interesante.

Fun facts înainte să ascultați:

  • Dan nu are niciun jucător de peste 9 milioane în lot.
  • Mihai și-a făcut echipa demult și e posibil să vă inducă în eroare.
  • Vlad s-a gândit că, decât să-l aibă în lot ori pe Salah, ori pe Sterling, mai bine pe amândoi.

entru că ne-ați cerut asta, am făcut ca podcastul să fie disponibil pe toate platformele voastre preferate de audio streaming: Apple Music, Spotify, Anchor, Google Podcasts, RadioPublic sau Breaker.


Până reîncepe fotbalul din Anglia, nu uitați de newsletter-ul nostru și de previziunile din presezon!

Vrei să joci FPL alături de noi? Te așteptăm aici!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Soundcloud, Apple Music, Spotify, Anchor.fm sau pe Google Podcasts.

Dan Dracea este jurnalist și specialist în comunicare. În echipa Tackle.ro de la finalul anului 2017, Dan și-a asumat rolul de moderator al emisiunii Tackle Show. Se joacă prea des și scrie prea puțin.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.