Tackle Show #84: Cum s-a văzut fotbalul din Bundesliga după două luni de absență

Pandemia continuă, dar Tackle Show nu se clintește din viețile noastre. În etapa 84 din podcast-ul nostru vorbim despre fotbalul pe care l-am văzut în Bundesliga în weekend-ul trecut, după două luni în care doar campionatele din Belarus și Turkmenistan ne-ar fi putut hrăni obsesia. Avem și noutăți din Premier League, unde câțiva jucători se opun reluării campionatului în țara cea mai afectată de COVID-19.

La convocarea selecționerului și dirijorului Dan Dracea au răspuns doi veterani: Mihai Rotariu, un atacant defensiv care l-a învățat pe Roberto Firmino tot ce știe și Vlad Bogos, un regista cu flerul unui stabilopod și umorul unei broaște care râde la inundație.

Iată și episodul înregistrat cu această ocazie:

Găsești Tackle Show oriunde asculți podcast-uri, dar dacă ești obișnuit să vezi sau să asculții chestii pe YouTube, suntem și acolo. Poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Hai ai noștri!

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.
Show CommentsClose Comments

1 Comment

  • Paul
    Posted 05/22/2020 at 10:44 am 0Likes

    Suporterii sunt mare parte din spectacol, lipsa de agresivitate sau de viteza ar putea sa rezulte doar din lipsa suporterilor. Acum se poate vedea cat de importanti sunt fanii, si lipsa lor se vede mai ales acolo unde erau foarte multi. Ma gandesc cat de mult ar putea evolua fotbalul de la noi doar prin aducerea fanilor pe stadion.
    Prefer un fotbal cu suporteri dar clar prefer un fortbal fara suporteri decat fara fotbal :).

Leave a comment