Vești bune au venit ieri dinspre Premier League, chiar la timp pentru cel mai îndrăgit podcast de fotbal produs de echipa Tackle.ro! Așa cum ați ghicit, este vorba despre Tackle Show.

Sub bagheta dirijorului Dan Dracea au zis de dor de fotbal englez si de jale că tot Bayern ia titlul în Bundesliga, tânărul Mihai Ianoși (la harpă, cu harfă) și veteranul Vlad Bogos (la mandolină și voce cabalină).

Am povestit despre etapele de Bundesliga disputate în ultima săptămână (două la număr), dar și despre ultimele noutăți din Premier League. Cum era perfect normal să se întâmple, chiar în timpul înregistrării episodului, liga engleză a anunțat reluarea campionatului în 17 iunie. E cazul, deci, să terminăm cât mai repede jocurile alea old-school pe care le-am început, cărțile pe care le-am ras în lipsa fotbalului și să fim siguri că încheiem orice fel de activitate paralelă. Premier League is back, cu până la 10 meciuri desfășurate consecutiv pe etapă!

Găsești Tackle Show aproximativ oriunde asculți podcast-uri, inclusiv pe Youtube. Suntem și acolo, și poți să te uiți la aceeași poză timp de o oră în timp ce noi dezbatem subiectele care te interesează din fotbal.

Fie că ți-a plăcut sau nu podcastul nostru, lasă-ne feedback. Îl apreciem mult și mereu căutăm sugestii pentru a-l face și mai bun.

Link-urile menționate în episodul de săptămâna asta:

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

 1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin e-mail.
 2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
 3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Un comentariu la “Tackle Show #85: de ce domină Bayern în Bundesliga și revenirea fotbalului din Premier League”

  • Gigi
   30/05/2020 at 09:08

   Scrii fain tare. Ia un follow de-aici 🙂