Pentru că în redacția Tackle.ro, seriozitatea ne caracterizează, la o oră și ceva după ultimul fluier al sezonului 2019/2020 din Premier League, Dan Dracea și Vlad Bogos erau deja live pe pagina de Facebook Tackle.ro vorbind despre… subiectele importante ale zilei și cugetând profund asupra concluziilor pe care le putem trage după 38 de etape întinse pe aproape 12 luni.

Pe parcurs s-a alăturat dezbaterii și Călin Mateș, pe care l-ați mai auzit la Tackle Show, dar mai ales la Sport Total FM și în intervențiile de la Eurosport.

După ce s-au săturat să vorbească despre concluzia luptei pentru cele două locuri de Liga Campionilor rămase în joc și adjudecate de Manchester United și de Chelsea, cei trei care au speriat Estul au purces, gospodărește, la a cataloga toate cele 20 de echipe din campionat:

  • Overachiever (peste așteptări);
  • On par (conform așteptărilor);
  • Underachiever (sub așteptări).

Așa s-au scurs aproape două ore, dar totuși a fost timp și de o privire asupra play-off-ului de promovare în Premier League, în care Brentford, Swansea, Fulham și Cardiff își dispută un loc în finala de pe 4 august, meciul cu cea mai mare miză financiară din fotbalul modern.


Găsești podcast-ul Tackle Show oriunde, chiar și pe YouTube.

Noul sezon din Premier League începe peste 7 săptămâni, pe 12 septembrie, dar până atunci avem multe podcast-uri de înregistrat (și voi de ascultat) și newslettere de scris (și voi de citit), pe lângă articolele obișnuite. Va fi bine.

Dacă îți place ce citești pe Tackle.ro:

  1. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal, prin Whatsapp sau e-mail.
  2. Urmărește-ne pe FacebookInstagramTwitter și Youtube.
  3. Ascultă podcast-ul Tackle Show pe Apple MusicSpotifyAnchor.fm sau pe Google Podcasts.

Diavol roșu de când regele Angliei era un francez. Specialist în management de servicii IT, meșteșugar de cuvinte în timpul liber. Fondator al grupului de fani Premier League România și ctitor al acestui site.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.