Tackle Show este susținut de Betfair, platforma care te lasă să-ți alegi propriile cote pe care pariezi.

Tackle.ro este mai mult decât un site, este o instituție, un reper de seriozitate și clarviziune pentru ambii săi cititori și pentru toți cei trei care ascultă podcast-ul Tackle Show. Menținând standardele de calitate pe care le-am impus de-a lungul celor mai mult de 3 ani de când am început să ne înregistrăm discutând despre fotbal, am făcut un plan înainte de episodul 126 al podcast-ului nostru de fotbal englez. După care am schimbat tot, de la moderator, la invitați și mai ales subiectele, cu puțin timp înainte de înregistrare și așa am ajuns să vorbim despre șansele României de calificare din grupa de la EURO U21.

Aici găsești tot ce trebuie să știi despre EURO U21.

I-am avut alături pe Mihai Rotariu, Chief Pundit-Bandit la Tackle, și pe Dan Mihăescu, Junior Pundit-Bandit la același Tackle. Am vorbit despre:

  • Lotul României la EURO U21 (care începe astăzi!) și opțiunile pe care le are selecționerul României pentru grupa grea cu Germania și Olanda, ale căror loturi le-am descompus și recompus cu atenție și îngrijorare.
  • Cel mai bun lot de la EURO U21 și de ce este cel al Franței? Am intrat în detalii cu Spania, Portuglia și, mai ales, Anglia.
  • Șansele de calificare ale României la Campionatul Mondial din Qatar 2022.
  • De ce fotbaliștii români nu mai pot ajunge la nivelul de preț al colegilor din occident.

Iată și podcastul:

Ascultă Tackle Show pe platforma ta favorită:

Nu uita să te abonezi și să dai mai departe episodul altor suporteri ai naționalei României!

Hai ai noștri! Hai România!

Dacă ți-a plăcut ce tocmai ai citit,  alătură-te comunității de fani Premier League din România. Newsletter-ul nostru vine în fiecare vineri, pe e-mail și pe Whatsapp.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *